![]() |
Mangolarımın ikiside çimlendi [emoji3]
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
Fidan yaprakları yem yeşil 3 gün sonra solmaya başladı öldü mü sağmı bilmiyorum |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Özellikle tekzenden hiçbir şey alınmaz ölü bitkileri satıp duruyor [emoji853] GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
|
Arkadaşlar ben hindistan a gittim türkiyede özellikle migros ta satılan mangolar olgunlaşmamış yeşil tadı hiç yok hindistanda öyle mangolar varki insan mangodan başka hiç bir şey yemek istemez alsa hindistanda anavatanı her yıl mango festival i bile yapılıyor Mango meyvaların şahıdır
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Selam bu mango sakızağacı gillerden, antep fındığıyla birbirine en benzeyen iki ağaç türüymüş, aşı yapılsa tutarmıymış bilen varmı?
|
3 Eklenti(ler)
Sudan darfurdan gelen mangolarımız
Çekirdek istemiştim ama arkadaş saolsun meyvesini getirmiş tabii meyve biraz kendinden geçmiş 2 tanesinin kabuğunu çıkarıp ıslak peçeteye sarıp naylon içine koydum. 1 tanesini kabğunu çatlatıp saksıya gömdüm saksıyıda siyah fidan naylonlarıyla kapattım. Bakalım kimler büyüyecek |
Alıntı:
Alıntı:
Çünkü daha önce denedim, naylondan toprağa gömünce öldü. ******* dediğiniz gibi yapıyım teşekkürler. Boşuna dememişler akıl akıldan üstündür :) |
Alıntı:
Alıntı:
Var mı ağacınız? |
Alıntı:
Selamlar
2 Aylık Mango Fidanım yapraklarını dökmeye başladı. Fikri olan var mı ? Yer Antalya, İç mekanda bakıyorum. |
Alıntı:
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
Alıntı:
Tamam, Sabah dışarı çıkartıacağım. Umarım tekrar güçlenir.
İlginiz için teşekkürler. |
Alıntı:
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Merhaba... ben mango çimlendirmeyi çok istiyorum ve çimlendirene kadar devam edicem.3 4 kez mango alıp denedim fakat hiçbirinde olmadı önce çekirdek içindeki embriyo yu çıkarıp ıslak peçeteye sarıp poşete koyuyorum. Nerde yanlışım var acaba yardım edin lütfen
|
3 Eklenti(ler)
Ben çekirdeği köklendirdim sanırsam ama tam emin değilim köklenmişmi acaba birde bir türlü büyümüyor üst tarafı neden simsiyah ve gövde siyah olan yermi beyaz olan yermi birde çekirdek sağlıklımı acaba ?
|
Bu mango ölmüş kararmış
|
Peki en çok hangi yöntemle çimleniyor.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:32. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025