![]() |
|
![]() |
#421 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 19-04-2007
|
arkadaşlar merhaba, ben siteye yeni üye oldum. Ocak ayında buradaki bilgiler ışığında bir adet avakado çimlendirdik annemle şu an çekirdek çatladı ve dal ve yaprak çıkardı acaba bunu ne zaman ve nasıl ekmemeiz lazım. Bana yardımcı olabilirmisiniz acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 15-03-2007
|
Sevgili ferhan, Ben avakadomu bugün saksıya aldım.Resimleri görmüşsündür.Sana bir fikir verir sanırım.Eğer sende fotoğraf gönderebilirsen daha iyi olur. Hoşçakalın... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Yeni Üye
|
İlk işim resmini çekmek olacak ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Yeni Üye
|
Rica ederim ferhan... Bende bir resimde çekirdeğin tamamen toprak altında kalarak dikildiğini görmüştüm.O yüzden çekirdeği hiç toprak üstünde tutmadım.Ama sanada mutlaka toprak altında dik demiyorum.Şu an bitkimin durumu oldukça iyi... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Yeni Üye
|
O kadar emek ve özenden sonra inşallah kocaman ve sağlıklı bir ağacın olur ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Ağaç Dostu
|
Bitkisel Yaşam maşallah avakadon çok sağlıklı gözüküyor. Gelişmeleri bize fotoğraflamayı ihmal etme lütfen. Benim avakado çekirdeğimde yaklaşık bir haftadır suda bekliyor. Su azaldıkça ilave ediyorum. Biliyorum sabırlı olmak lazım ama nerdeeee!!! Her sabah tamam gün bugündür diye başına dikiliyorum ama henüz gelen giden yok kök namına.Neyse sabretmeye devam... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Yeni Üye
|
Sevgili adabayrakoğlu, Çok teşekkürler.Ayrıca yardımların içinde çok teşekkür ederim. Evet ben tohumu tamamen toprak altında bıraktım.Sanırım farketmiyor.Bakalım bekleyip görücez artık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Yeni Üye
|
Merhaba selenn Gelişmeleri ****** fotoğraflayıp siteye gönderirim.Benim avakadom 2,5 haftada kök vermişti.Ayrıca avakadomun ilk hallerini 13.sayfada görebilirsin. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Yeni Üye
|
Ve de 14. Sayfada... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Yeni Üye
|
Arkadaşlar merhaba, avakadomun resmini çektim ancak nasıl ekleyeceğimi bulamadım bana yardımcı olabilecek birisi var mı acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Yeni Üye
|
![]() ![]() Çok teşekkür ederim size, resim konusunda yardımcı olduğunuz için.. Artık bu avakadoyu saksıya dikebilirmiyim arkadaşlar ne dersiniz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-07-2006
|
Bence saksıya alma vaktiniz çoktan gelmiş, çok sağlıklı görünüyor güle güle büyütün. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#440 |
Yeni Üye
|
Çok teşekkürler sevgili bitkiseli ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-03-2007
|
Malesef kök kırıldı :(
Pazar günü avakadomun suyunu değiştirmek için elime aldım ve elimden düştü ![]() kökü yarıdan kırıldı ![]() Sizce suda tutmaya devam mı, yoksa bay bay mı ? ![]() Saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-04-2007
|
walla benim yaptığım bir tane daha avakado var ama bunu ben 2 ayda yaptım daha çok yaprak çıkıyor gün geçtikçe büyüyor bu normalmi ama olağanüstü büyüyor ve şu anda boyu benden uzun size resimlerini çekebilirsem atıcam en yakın zamanda. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#443 | |
Yeni Üye
|
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Yeni Üye
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Spring üzüldüm, çekirdek ayrıldı derken kopmak anlamında ayrılmak mı? Çok anlamam ama çekirdek kopmadı sadece arası açıldıysa suda beklet derim. ****** hasarlanmıştır ama çıkmadık candan umut kesilmez der annem. **** yeni çekirdek ve aynı serüvenin tekrarı. Fotoğraf eklersen daha iyi cevap alırsın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|