![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-05-2017
|
Dün baktım ve pepinoların tamamen öldüğünü gördüm ![]() GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 03-01-2020
|
Diyabet hastalarına iyi geliyormuş pepino meyvesi kan şekerini düşürüyormuş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
http://www.agaclar.net/forum/ic-meka...ilar/10808.htm O şekilde olan yaprakları koparıp çöpe atarak da temizleyebilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 31-12-2016
|
Pepino
Pepino saksıda yetişti fakat bahçede daha iyi olur. Dalından tutuyor zaten kolay kokleniyor. Kışın mutlaka soğuk yerlerde eve alınmalı Don olmayan bir yere konulmalı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Pepinomdaki sorunu buldum sanırım. Fotoğraf eklicem dedim ama daha net görüntüye ulaşabilecek kapasitede fotoğraf makinem yok. Ama bu sabah bitkilerin en üst bölümünde 3-4 dalın çıkdığı gövde etrafında ağ gördüm. Vede çok çok dikkatle bakılınca ancak görülen örümcekler vardı. Ama sadece kırmızı değillerdi , beyaz olanalarıda vardı sanırım. Neyse sorunu bulduk şimdi halletmesi kaldı. Bakalım başarabilcekmiyiz. Çünkü Oguzhanın birçok mesajını okumuştum kırmızı örümceklerle başının dertte olduğuna dair. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 21-04-2008
|
meraba
arkadaşlar yeni meyvelerim ve yeni tutanlar ikinci resim çiçeğin meyveye döndüğü şekli sıcaktan dökülmez ise meyveye dönecekler büyük ihtimalle dökülmezler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu.
|
önemli değil ceveb için bilmediklerimizi paylaşacağız paylaşırsak daha iyi üretim yaparız bu resimlerde büyük olan meyvelerim yorumlarınızı da bekliyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kırmızı örümceklerle mücadelenizi neyle yapıyorsunuz ? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu.
|
kırmızı örümçek için hexorun 5 ec farmec1,8ec birde basra olursa bu ilaç faydalı oluyormuş basudin bilinen bir ilaç ama fazla miktar atılırsa yakar dikkat edin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Ben bu konuda henüz acemiyim basra nedir acaba Adem bey ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu.
|
meyvelerim ve yeni diktiğim pepinolarım ve daha önce diktiğim pepinolarım bu resimler pepinolarımın bir kısmı birde arkadaşlar pepinonun tohumunu nasıl üretiliyor neresinden alıyorsunuz meyvesinde tohumu yok benim bildiğim tohum neresinden alındığını bilen varsa yazabilirmi simdi den teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|