![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2011
|
Alıntı:
Öncelikle özür dilerim,ben de onu sonradan farkedim kakaoyu koruyucu nitelikte olduğunu yazsam da (11.başlıkta) diğerlerini düzeltmediğim için suçlu sayılırım ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Sn.Charlaux suçlamak gibi bir maksadım yok, sadece hatayı düzelttim. Benim gösterdiğim kaynak fransız, %100 güvenilir. Bitkinin yararları ve Türkiye iklimine uyum sağlaması konusunda bilgi verebilirseniz sevinirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2011
|
Alıntı:
![]() Bu arada benim aldığım kişi Gliricidia sepium -Tropical 'Madre de Cacao' 100 Seeds | eBay . Buradan tohumlar 30 gün içinde taze bir şekilde geldiler,hiçbir sorun yaşamadım kendileriyle.Türkiye'ye girerken de hiç bir sorun yaşamadı ancak bu pytosanitary sertifikasından dolayı mıdır bilmiyorum ( türkçesini bilmiyorum özür dilerim ancak tohumların sağlıklı olduğunu kanıtlıyor) bu sertifikayı istiyorsanız 45 liraya kendi ürünlerinde satılıyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir,umarım geliştirebiliriz bu konuda kendimizi Bu arada isterseniz birkaç tohumum buzlukta saklı,yollayabilirim adresinizi ö.mesaj olarak yollayabilirsiniz.Ancak buzlukta olduğu için ne kadar kullanılabilir şansı ne kadardır bilemiyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|