![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2011
|
Çevirmeye ayın 23ünde başlıyorum arkadaşlar.Onun dışında gliricidia sepium filizlerinden belki* bir tanesini nisan ayında vereceğim.İlgilenen arkadaşlar varsa buradan mesaj atabilirler. *: bir iki tanesinin sağlam durması durumunda |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Sn.Charlaux ben siz çok hevesli ve ilgili olduğunuz için bitki göndermek istiyorum. Karşılık beklemiyorum. Tek bitkiye odaklanmak yerine birkaç daha çeşit bakarak bilgi ve tecrube sahibi olursunuz. Selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
acil
Arkadaşlar,Bitkimin yaprak sayıları küçüklü büyüklü 14 e ulaşanlar oldu.Ancak bir tanesi var ki beni biraz endişelendirdi.Dal normal açık yeşil,ancak bir zikzak,hani atacı yamultmuşlar gibi hop bir bitiş noktası daha ve yaprak dalı o dalda koyu yeşil ve yaprak baya bir geniş boyutuna göre.Acaba kaldıramıyor mu bunu bitki ? Ne yapmalıyım ? Bir de bir tanesi var gövde yeşil,yaprak yok ( bir tane var onun da düşmesi yakın). Ayrıca ben düşen yaprakları dalları almıyorum zamanla çürür toprağa karışır düşüncesiyle.Doğru mu yapıyorum ? Yardımlarınızı bekliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba arkadaşlar, Gliricidia sepium tayfasından en cılız olanı maalesef öldü,ancak sorun yok yola devam ![]() ![]() Not:Agozce,unutmadım sizinkileri ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|