![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sanırım benimkiler öldü ama nalamadım neden? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-10-2011
|
Bilemiyorum, ben de pek iyi değilimdir bu konuda ama bu kez... ![]() Gözümle yemezsem Gliricidia Sepiumları iyiydi ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2011
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Hepinize merhaba, Bitkilerim bocek istilasina karsi mucadele ediyorlar ve yeniden buyumeye gelismeye devam ediyorlar ki bu da yerini sevdiklerini ve alistiklarini gosteriyor bence<onlar benim guclu cocuklarim Ancak bir tanesi varki yorumunuzu bekliyor olacagim.Kendisi cok buyuyen bir gliricidia sepiumdu,zaten odunsulasmaya baslamis ve genislemisti ancak ust kismi kurudu yan dallarda islevsiz gibi duruyor cunku dipten yeni bir dal cikarmis.Nasil bir bakim yapilmalidir ? Yorumlarinizi bekliyorum. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
Alıntı:
Bu tip bitkiler tek gövde de büyüyor, dipten çıkan sürgünlere izin vermemek gerekir. Ana dal yarım ya da bir metreden kesilirse taç oluşturur. Bu şekilde büyümesi daha kolay olur... (Sadece görsellere baktığım ve biraz da asmaya benzediği için yazdım...) Yoğun akar hastalıklarına _ yapısı gereği_ yakalanabilir ve bu durumda ev yapı ilaçlar fayda vermeyebilir. Kontrollü tarımda kullanılması tavsiye edilen ve kalıntı bırakmadığı _ ilçe tarım tarafından söylenen_ decis kullanırsanız sorun olmaz...diye düşünüyorum. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-10-2011
|
Şu anda iyiler ama hava soğumaya başladı umarım kötü etkilemez. Bir kaç haftaya bir daha fotoğraflarını çekerim ![]() |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |