![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-01-2019
|
Allah aşkına sen kimsin, ya da sizler? O nu de hele? Kaç kişisiniz aynı niklerle girip duruyorsunuz? Tamam git yaa istersen Çorumda yetiştir, bişey demiyorum; saçma sapan kaynaklar verip durma, bu kaynaklar senin akvaryumumdaki cikletlerin poposundan olsa gerek... Yahu dünya da bir tane örnek yok örnek göster bana sen? Benden icraat bekliyorsunuz, iddia sahibi sizsiniz siz icraat gösterin... Ben bir şey bildiğimi idda etmedim, yazdıklarımın dayanağı yoktur diye yorumumun altına notda düştüm, insanları neden aşağılıyorsunuz ki? Amacınız üzüm yemekten ziyade bağcıyı dövmek gibi geldi sanki bana ![]() Sahil üzümü mü istiyorsun al atayım gps linkini ve fotosunu: 1- https://www.google.co.uk/maps/place/...!4d115.8604572 2- https://www.google.co.uk/maps/place/...!4d115.8604572 Düzenleyen coccoloba ağacı : 31-01-2019 saat 10:14 Neden: noktalama ve yazım kuralları düzeltildi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-05-2017
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() Birde sahil üzümünü örnek gösterdiğin yerle Antakyanın hava durumunu bir karşılaştır istersen Yazdıklarımın bir dayanağı yoktur diyorsun birde Hindistan cevizinin yetişip yetişmediğini iddia etmiyorum diyorsun peki o zaman niye bana yazıyorsun ??? GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Düzenleyen siflera12 : 01-02-2019 saat 11:51 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
|
Güney avustralyada kış dögüsü haziran ayında başlarken; bizde bu döngü ocak ayında başlar, avustralya güney yarım kürededir, biz kuzeydeyiz; güneş denizden değil aksine karadan denize doğru açı ile yeryüzünü ısıtır... Sanırım mahsus yapıyorsunuz? Müfettiş tamamdır arkadaşlar ![]() youtube.com/watch?v=5mj675Tpm54 Düzenleyen coccoloba ağacı : 31-01-2019 saat 10:35 Neden: eksik harfler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Yeni Üye
|
Alıntı:
Mango ülkemizde var Avokado da var, Ejder inciri var, yok demiyorum; hindistan cevizi, Kahve, Kakao gibi bitkilerin akdeniz kışını tolere etmesi imkansız. Bu demek oluyorki sahil üzümü avokado ile iklime uyum sağlama yönünden benziyor. Birde adı üstünde sahil üzümü? Avokado sahilde ölür, tuzlu zemini tolere edemez, dedim, kesindir demedim, test edilmeye ihtiyacı var. Asıl siz çelişkili tezler ortaya atıyorsunuz. Ben cahilim, uzman değilim benim hata yapmam komik olabilir, siz hata yapmayın o halde yahu. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Benimle konuşurken de haddinizi bilin lütfen , ben kimseye birşey inandırmak zorunda değilim ama tabi sizin insan olduğunuzu düşünmüştüm.Ve buda size son sözümdür bundan sonra hiçbir şekilde muhattabım olamazsınız , seviyesiz bir insan olduğunuzu biliyordum ancak bu kadarını tahmin etmemiştim kimse için seviyemi düşüremem siz ilk önce insanlık nedir onu bir öğrenin bundan sonrada bana birşey yazmayın yazsanızda fark etmez çünkü siz yokmuşsunuz gibi davranıcam iyi günler ![]() GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Düzenleyen siflera12 : 01-02-2019 saat 11:52 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|