![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-01-2019
|
Farklı önlemler eşiliğinde, bazı seçilmiş türler ile ve sadece cüz-i miktarda üretim söz konusu olabilir. Mış la mişle kanıt sunmaya çalışmayın, kaynaklar sağlam olması gerekir; doksanlarda ülkemiz, Sudan da bilmem kaç bin dönüm tarım için plantasyon kiralaMIŞ oralardan yetişkin kahve veya kakaoları ülkemize transfer edip doğru yerlere nakil ederseniz sonuç almanız mümkün olabilir. Özel ağaç nakil araçlarıyla bitkilerin köklerine zarar vermeden ve uygun mevsimlerde bunu yapabilirseniz muhtemelen adaptasyon ile uğraşmak zorunda kalmış olmazsınız: Tuz dostu olan hangi tropik bitki olursa olsun, ege ve karadeniz harici; akdenizin tüm kıyı şeridine uyum sağlayabilir. Bunun nedeni akdeniz suyu sıcaklığının neredeyse, atlantik meksika körfezi kadar ılıman olmasından kaynaklıdır, akdenizde; kıyı şeritlerinin iklimini kumanda eden etken ılıman akdeniz suyudur. https://www.google.co.uk/maps/place/...!4d-61.9052894 Hindistan cevizi için de aynı şey geçerli olabilir, Trinidad and Tobago Icacos atlantik okyanusunda bir ada; gidin oradan coconut tall tür olgun palmiyelerden ithal edin, sonrada örneğin ölüdeniz kumsalına nakledin, belkide ancak sonuç alabilirsiniz: (VERDiĞiM TARiFLERiN BAZlLARlNlN, DAYANAĞl KESiN OLMAMAKLA BiRLiKDE, KAYNAKLARlDA SADECE TOPARLAMA ALlNTlLARDAN iBARETDiR) Düzenleyen coccoloba ağacı : 30-01-2019 saat 20:34 Neden: Cümle hataları düzeltildi / Videolar eklendi / Şema ve Fotoğraflar eklendi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-05-2017
|
Alıntı:
![]() Bizim amacımız yetişmesini sağlamak zaten yetişmiyor deyipte oturmak değil ![]() Hem Hindistan cevizine parayı veren benim uğraşmak isteyende benim sizene sizi ne ilgilendiriyor bu ülkede Hindistan cevizi yetişip yetişmemesi ![]() GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-01-2019
|
Sen de haklısın
Alıntı:
Düzenleyen coccoloba ağacı : 30-01-2019 saat 21:41 Neden: harf hataları |
|