![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-04-2019
|
Avokado ve mango bakımı
arkadaşlar avokado ve mango çimlendirmeyi anlatmıştım şimdide bunların bakımını sizler için anlatmaya çalıştım izleyip yorum yaparsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-06-2007
|
ben hiç öyle suda bekleterek hiç sonuç alamadım avakado da toprağa gömüp yanında birkaç çiçek ekip sularken çıkan avakado sayısı şimdilik 3 hiçbir şey ekmeyip sadece avakado olarak ekince ölen sayısı 2 den fazla galiba rakamı unuttum o kadar çok. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-04-2019
|
ben hep suda filizlendirdim. şu ana kadar sadece bir tanesini toprakta çimlendirdim. bana göre suda daha hızlı çimleniyor |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 18-06-2019
|
Avokadolarım aydınlık güneş alan yerde de duruyorlar spreyliyorum da ama yine de yaprakları kahverengileşip kuruyor. Bunu bir çok kişi de yaşıyormuş. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-06-2019
|
Toprağını kurcala benimkinde Solucan gibi bişey musallat oluşlar avokadolu zor kurtardım ama yeniden başladı |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 18-06-2019
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-04-2020
|
Bende avakadomda alt yapraklarında kararma kuruma görüyorum . Bu durum olmadan önce çok güzel filizler verdi üstü çok güzel uzadı . Şuan moralim bozuldu karardı diye budamaya da korkuyorum sizinki şuan ne durumda acaba |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
/
Giriş Tarihi: 12-12-2019
|
Alıntı:
Kanalınızı takip etmekteyim muhteşem bilgilendirmeleriniz için tekrar teşekkürler. Bu arada sesiniz bu videoda tuhaf, sanırım bir üst solunum yolu rahatsızlığı geçiriyorsunuz, geçmiş olsun. Bir ricam olacak: Mangrov - Hindistan cevizi - Coccoloba uvifera , evet bu üç bitkiyi yetiştirme ile alakalı uygulamalı videolar çekmenizi çok isterdim, şimdiden teşekkürler. Düzenleyen Sıfır bіr : 12-12-2019 saat 13:38 |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|