![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Sn bari ben Almanydaki Real markette olduğunu duydum.Liçinin yanında mangosten, pitaya ve carambolaya da bakabiliriz. Bu 4 meyve dünyada popüler. Tabi benimki bir fikir. Kesin bunlar olacak diye bir şey yok. Ortak bir noktada ve meyve isimlerinde anlaşalım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 06-10-2008
|
Uzun zamandır meyve ve fidan nasıl temin ederiz diye uğraşıyorum. Yazıştığım bir kaç siteden çıkarttığım sonuç Akdeniz ve Ege de dikimi dış mekana , diğer bölgelerimizde saksı içinde dikip , saksılı ürünü kışın iç mekana almak gerektiği. Meyvenin kilosu birçok ülkede farklı farklı fiyatlardan satılıyor, Amaç bu değerli bitkiyi ülkeimize kazandırmak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-12-2008
|
Liçi (layçi) yolculuğu
Romantik Serseri dostum, Azim ve kararlığınıza hayranım. Kahire ile Addis ababa (etiyopya) paralelleri arası iklim kuşağında yetişen bu bitkinin Ege ve Akdeniz de dış mekanda yetişebileceği tespiti bayağı iddialı ![]() Baktığınız linkler nelerdir? Düzenleyen Zeytinci : 25-03-2009 saat 08:43 Neden: Bölge ismi düzeltme. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 06-10-2008
|
Alıntı:
Ben basmakalıp düşüncelere bakarak, hiç bir zaman karar vermem, denerim, uygularım ve yaparım, 1 siteden çeviri yapmıyorum, bir çok siteyle yazışıyorum, Siz merak etmeyin, hiç bir şey yapmazsak ev içinde yetiştiririz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|