![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 06-10-2008
|
Sayın kuyucu Tolgahann arkadaşımızın resimini yüklediği 3. resim benim litchi fidanlarının ortalama 1-2 ay önce çekilmiş fotoğrafı. Türkiyede yetiştirelemez denildiğini söylüyorlar ama ben şu ana kadar bir uyum problemi yaşadıklarını görmedim. Türkiyenin ılıman iklimlerinde rahatlıkla yetiştirilebileceğine inanıyorum. Aşı olayındada gerçekten aşı yapmaya gerek yokmuş, bende duymuştum. Sonuçları hep birlikte göreceğiz. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 06-10-2008
|
Sayın feriha Yurtdışından tohumunu getirten abimizden rica etmiştim özellikle meyvesiyle getir diye, meyveleri çok güzel olduğundan dayanamamış hepsini yemiş, bizde ıslak beze sarılmış olan tohumlarıyla avunmak zorunda kaldık. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 03-04-2010
|
evet çok hoş bir tadı var biraz üzüm tadını andırıyor tavsiye ederim. Almanyadaki akrabalardan istemiştim ama henüz mevsimi olmadığı için şu anda temin edemedim. Oralarda kilo ile satılıyor. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-04-2013
|
Merhaba Feriha hanım Evet ben bayılırım yemesine, nefis bir lezzeti var, çiğ olarak yendiği gibi, kompostosu da yapılıyor, tek kelimeyle şahane bir tat diye bilirim, insan yedikçe yemek istiyor. sevgiler ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|