![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Sayın Charlaux; Teşekkür ederim. Sertifikasyonu araştırdığımda, gümrükte kişisel insiyatifler uygulanabileceğini okudum. Bu durumda sabredip, tohumları yerli firmalardan almakta yarar gördüm efendim. Sağ olun yönlendirme ve aydınlatmanız için. Saygılarımla lütfen. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-06-2010
|
Kei Apple yetiştiren var mı ? Meyveleri çok lezzetli görünüyor ![]() Tohumlarını edindim çimlendirmek istiyorum.Şuan suya koydum,sabah torfa ekeceğim.Özel bir uygulama yapmam gerekir mi ve ne kadar zamanda çimleniyor acaba ? |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kışa dayanmıyor. 10 lu tohum getirmiştim zamanında hepsi 40 cm civarındayken kışın karda buzda öldüler. Çanakkale - Bayramiçte denedim. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=kürşad;881967]Dikenli bir bitki. Duta benzeyen dokuda gövdesi var. Kışa dayanmıyor. 10 lu tohum getirmiştim zamanında hepsi 40 cm civarındayken kışın karda buzda öldüler. Çanakkale - Bayramiçte denedim.[/QUOTE Bilgilendirme için teşekkürler.Çok merak ettiğim bir meyveydi.Ben zaten saksıda büyütmeye çalışacağım.Suda tohumlar şişti torfa aldım.Naranjilla yı biliyorum.Ama yaprakları dikenli.Ben onun yerine coconilla büyütüyorum.Daha önceki mesajlarda yetiştirdiğim bitkinin fotoğrafını koymuştum. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Acaba dış kabuğunu sıyırmak mı gerek ? |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Bunlarda çimlenen Java erikleri - Jambolanlar.Tohumları küflü gibiydi.Yarsını attım yarısının yarısını ektim.Nasılsa çıkmaz dedim ama nerdeyse hepsi çıktı.Keşke diğerlerini atmasaymışım Hatta biri üçüz çıktı Ama fotoğrafını çekmemişim sanırım.![]() |
|
|
|
![]() |
|
|