![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Çikolata sarmaşığını çimlendirmek gerçekten çok zor. Ben üçüncü denememdeyim.. 1000 ppm giberelik asitte 24 saat bekleme uygulaması yaptım. Şu anda vermikulitteler. Bayağı şiştiler. Bu sefer umutluyum. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın bari , siz sıvı giberelik asit mi kullanıyorsunuz ? Ben tablet şeklinde bir şey aldım ,çözmesi bana çok karmaşık geldi , 3-5cc kullanacakken litrelerce sulandırıp atmak çok anlamssız. Sn . bari çikolata sarmaşığı başlığı var , orada tecrubelerinizi paylaşırmısınız ? Tohum da çok pahalı , halbuki yurtdışında 10 adedi 70 sent . Lütfen sonuçları paylaşın . |
|
|
|
![]() |
|
|