![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Şubat ayında da bizleri neler bekliyor kimbilir. Zarar gören bitkilerimi kurtarmak adına bu ipuçlarını almak için toplantıya katılmayı düşünüyorum. Saygılar. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-05-2010
|
Merhaba, Video kaydı olursa, katılamayacak olan benim gibiler için kaynak olabilir. Tabi imkan varsa... |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-10-2011
|
Alıntı:
Bu eğitime yeterli kişi gelirse Mayıs 2015 için aynı salonda tekrar farklı bir eğitim düzenleyebiliriz. 40 kişiden az insan gelecekse bu salonları işgal etmek ve belediyeden 15-20 kişi için salon rica etme pek mantıklı değil. Bu nedenle siteye üye olmasalar bile yakınlarınızı, hatta bitki sevgisi ve bilincini aşılamak için çocuklarınızı getirebilirsiniz. Video kaydını yayınladığımız zaman İzmir'de otursa bile bazı arkadaşlarımız nasıl olsa videodan izlerim deyip gelmediğini gördük. Bu nedenle çok başarılı bir sunum olmasına rağmen geçen yıl bu salonda çekilen bir eğitim videosunu yayımlamadık. Mayıs ayında tekrar bu salonda eğitim düzenlenebilmesi ümidiyle katılımcı sayısı az olursa yine video kaydını yayınlama fikrine pek sıcak bakmıyorum. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-05-2010
|
Selam, Polemik yaratmak istemiyorum. İzmir'de oturup ta, video yayınlanacak diye gelmeyenler için ise ne diyeyim bilemiyorum. Nasılsa video yayınlanacak ne diye canlı konser izleyeyim demekle aynı şey gibi geliyor. Bir toplantıyı, tiyatroyu, maçı, konseri canlı izlemekle, banttan izlemek aynı ise diyecek bir şey yok. Benim imkanım olsa katılmak isterdim. Yayınlayıp, yayınlamamak sizin takdirinize kalmış. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-11-2011
|
Ben komşumu da davet ettim.Birlikte geleceğiz komşumda bir ağaç dostu. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hem haklısınız, hem de haksız. Tamam, yakın olanlar, imkanı olanlar gelsin. Önemli olan kişilere faydalı olabilmek. Video kaydını yayınlarsanız uzakta olan gelmeye imkanı olmayan kişilere de yardımcı olacağınızı unutmayın. Her halde bizim ilk hedefimiz doğa, doğayı umursamak. Saygılar, selamlar. |
|
|
|
|
![]() |
|
|