![]() |
|
|
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#35 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
Benim için en güzel an, Tohum Takas Etkinliği boyunca ve Yurt dışı geliş_ gidişlerinde tohum tedarik edip gönderen Sevgili dostum Ömer' in; İstanbul' dan gelip toplantıya katılmasıydı... Kendisini yakından tanıma fırsatı yarattığı için çok teşekkür ediyorum, beni çok memnun ettiler. Ayrıca eğitimden sonra dostlarla oturduk sohbet ettik. Çok iyi oldu. Ömer' in ' ben İzmir'e gelmişim 'kumru' yemeden gitmem demesi, memet' in de _ zira İzmir'i çok iyi biliyor_ ![]() nihayet kumru olan bir yere oturduğumuzda ve kumruları yerken yukarıdan başına 'kumru' (!) düşmesi ' hooop ne oluyor aşağıda insan var' diye caddeyi birbirine katması; aslında herkese nasip olmaz deyip bir piyango bileti almalıydı, kızıp bağıracağı yerde, ne de olsa kader limon vermişti limonata yapıp içmeliydi... Ama karşısındaki kişiyi 'bonsai' gibi gördüğü kesindi... ![]() Güzel bir İzmir havasında ... Uçun Kuşlar Uçun İzmir'e Doğru - Eyyvah Eyvah - YouTube Ağaçlar.net in dostluk tohumlarının yeşerdiğini görmek ve bunun keyfine varmak ' keşke şimdi tanıdıklarımı daha önce tanımış olsaydım' dedim içimden... Sevgili Ömer ( şefim) ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
|