agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Eğitim Çalışmaları
(https)

Beğeni Düzeni170Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 30-04-2012, 08:11   #19
Ağaç Dostu

menekşecibaba's Avatar

Giriş Tarihi: 07-01-2011
Galeri: 24
En başta bana moral verip her türlü desteği esirgemeyen Mine Hanım a ve Memet bey e, çekimi yapan Fatih beye ,teknik desteklerinden ve bana hazırlık safhasında yardımcı olan Mustafa bey e teşekkür ederim.
Ağaclar net bünyesinde böyle bir imkanı sağlayıp toplantı esnasında arayarak moral veren Sevgili Malina ya ve Adana dan Dilara Hanıma da çok teşekkür ederim.
Bir ara Afrika menekşesi Federasyonu denetleyicilerinden İlknur Aşık Hanımı karşımda görünce irkildim.. (şu an değil ama ileride o da olacak herhalde) Taa Balıkesir den kalkıp elinde birçok menekşe yaprağıyla geldiği için çok mutlu oldum.
Sevgili Acemifüsun u gözlerim aradı salonda.
Zoroğlo sevimli kızıyla sürekli bana destek çıktı. İlk defa verdiğim böyle bir zorlu sınavda zorlandığım zamanlarda anneme benzettiğim Gül Batur Hanımın mimikleri ve Mine Hanım ın teşvikleriyle kendimi toparlayarak sunumumu bitirebildim.
Sempatik NazMuratın sevimli sorularıyla ve sağ kolum ZiraatMüh. adayı Mtetrn in yardımlarıyla moral buldum.
Hasan Tahsin İş Okulu Tarım Atölyesi yetkilisi Adem beyle uzun sohbetler ettik.

Sevgili Jezebel , Selis ve yakından tanışıp sohbet edemediğim diğer arkadaşlara çok teşekkür ederim.

menekşecibaba Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:39.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025