![]() |
|
![]() |
#1771 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1772 |
Ağaç Dostu
|
sevgili malbman sizin red robinlere maşallah diyorum.Sürekli takip ediyorum bu sayfayı hayranlıkla gelişmelerini izliyoruz domateslerinizin.Hem elinizden hem de tohumdan olsa gerek çok güzeller.Şimdiden sıraya giriyorum tohum için.Bende de tiny tim tohum var isterseniz ben de size onlardan gönderebilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1773 |
Ağaç Dostu
|
Sayın loveflower güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Sanırım kısa bir süre sonra tohumlar için paylaşım başlığı açacağım. O zaman size de seve seve gönderirim. Tiny tim tohumu teklifiniz için de teşekkür ederim ama göndermenize gerek yok zira domatese özel bir ilgi duymam nedeniyle duyduğum, gördüğüm her türlü domates tohumunu edinmeye çalışıyorum. Bu nedenle Tiny Tim tohumum var. Olmayan arkadaşlarla paylaşırsınız. Sevgilerimle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1774 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 07-04-2011
|
Koltuk almadıysanız, bu domateslerin TT olduğundan şüpheliyim. Ya da çok fazla su verdiniz boya gitti. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1775 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Benim TT dal yapmadı çok üzüldüm.Sanırım fazla sulamışım,toprağı kurudukça sulamıştım oysa ki,bu durumda meyvesi de az olucak sanırım. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1776 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1777 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 17-05-2011
|
Alıntı:
![]() Üstü kuru altlar ise nemliydi.. Sözde vermeyecektim bu sefer çiçekleri düşmesin diye ama akşam eve geldim, versem mi vermesem mi diye düşünürken bir daha baktım ![]() ![]() ![]() Neyse ki daha 2 saksı domates var onlara henüz bakmadım. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1778 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-01-2008
|
sayın malbman komşuda pişer bize de düşer misali , maalesef ben diğer domates türleri ile karıştırdım şimdi red hangisi seçemiyorum, inşallah takip edebilirsem ben de tohum almak isterim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1779 |
Ağaç Dostu
|
loveflower, bu sene için planladığım kadar çimlenme olmadığından diğer geniş kaba toprak koymadım. o nedenle daha fazla tohum ekemeyeceğim. Bu teklifinizi seneye ekmek üzere değerlendirmek gibi bir düşünce içerisine girsem bu ince teklifinize nezaketsizlik olur mu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1780 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2011
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1781 |
Ağaç Dostu
|
Bu resimlerde gorulen iki ayri cins domatesmis ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1782 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1783 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 17-05-2011
|
Alıntı:
![]() ![]() Belediyenin gelip suyu kesmediği sürece ben dayanamam sanırım ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1784 |
Ağaç Dostu
|
Bir seyler yetistirmenin heyecanindan olsa gerek bu sabirsizlik bende de var ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1785 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 01-05-2011
|
Odada Yetişen Domates Tohum İhtiyacı.
Merhabalar Saygıdeğer Forumcular; Bu dediğiniz odada yetiştirilen fazla ışık istemeyen domates tohumlarını forumdan nasıl edinebilirim?? İlginize şimdiden teşekkürler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1786 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-08-2010
|
Merhaba Arkadaşlar; Bu da benim tohumunu şubatta ektiğim red robinim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1787 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-08-2010
|
Pardon Arkadaşlar,üçüncü resimdeki tiny tim domatesi idi karışıklık oldu.Ben de hem saksıdaki hem de bahçedeki domateslerimden tohum almak istiyorum ama şimdiye kadar kızaran domatesler, salatalıklar dalında pek durmadı küçük kızım hemen koparıp yiyor sağolsun. Ama zaten herşey öncelikle onlar için değil mi? Ben kızımın şimdiden toprakla, bitkilerle haşır neşir olmasından çok mutluyum, gelecekten de umutluyum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1788 |
Ağaç Dostu
|
Bir tanesi rr biliyorumda, otekini bilemedim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1790 |
Ağaç Dostu
|
Kırmızı örümcekte kükürt işe yarıyor. Belki yeni meyve vermez ama en azından olgunlaştırıp yeni tohumlar alabilirsiniz. Yine de bitkiyi kurtaramazsanız, meyvelerini güneşte kızartabilirsiniz. Benim de ilk diktiklerim kırmızı örümcekten çok çekmişlerdi, gövdeler kuruyunca pembeleşenleri güneşte olgunlaştırdım ve aldığım tohumlar işe yaradı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1791 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-02-2009
|
Kırmızı örümcek benimde en büyük sorunum. Yaprakları resmen işgal ediyorlar. Kırmızı acı biberi sulandırıp dün verdim. Bakalım işe yarayacak mı... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1792 |
Ağaç Dostu
|
Sayın malbman'ın gönderdiği red robin tohumlarından dört tanesi çimlendi. Fakat başlarda diğer saksılarımda da, şaşırtıcı şekilde domatesler çimlendiği için red robinlerin hangisi olduğunu bilemedim. Bu yüzden paylaşımda bulunamadım. Bugün itibariyle red robinlerin durumu. Ayrıca bir sorum olacak. Bu dört fide aynı saksıdalar. Fakat saksı büyük. Ayırmam gerekir mi? Teşekkürler... ![]() ![]() Düzenleyen Sevgi Durul : 08-07-2011 saat 20:51 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1793 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kesinlikle nezaketsizlik olmaz.Siz ekmek istediginiz zaman bildirin yeterki |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1794 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1795 |
Ağaç Dostu
|
TT domateslerimin son durumu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1796 |
Ağaç Dostu
|
Pek guzeller. Ne guzel bir duygu degil mi, emeklerinizin karsiligini alabilmek. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1799 |
Ağaç Dostu
|
Sayın malbman ellerinize sağlık ve afiyet olsun.Benim de red robinlerden iki meyve kızardı ve tadına baktık bu gün,kızım çok beğendi.Ama ben RR meyvelerinin en azından 1TL büyüklüğünde olacağını sanıyordum ki yanılmışım.Sizinkiler fotoğrafta büyük görünüyor.Büyüklüğünü tasvir eder misiniz.Benim domateslerde mi bir sorun var acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1800 |
Ağaç Dostu
|
Sayın umutyolcusu, benim domateslerin fotoğrafta büyük görünmsei sanırım yakın plan çekim yapmamdan kaynaklanıyor. Red Robinler çok fazla irileşmiyor ama bazı meyvelerin sizin dediğiniz gibi 1 TL kadar hatta daha da büyük olduklarını görmüştüm ama genelde daha küçük oluyorlar. Fotoğrafta da (her ne kadar biraz bulanık ta olsa) gördüğünüz gibi, ortalama boyları 50 krş kadar. O yüzden endişe etmenize gerek yok. Sevgilerimle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
balkon, domates, karton saksı, red robin, tohum fide |
|
|