26-05-2010, 08:52
|
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-05-2010
|
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi emreilhan
 Sayın dagalar,açıkcası ben sizin domatesinizde pekte alınması gereken koltuk olduğunu düşünmüyorum,koltukları henüz gelişmemiş ama işaretlediğim yeri iyi takip edin eğer orası tomurcuk değilse koltuk çıkacak oradan veya yaprakta olabilir,ama merak etmeyin acele etmenize gerek yok koltuklar biraz daha gelişsin tomurcukmu yoksa koltukmu olduğuna hep birlikte tam karar verelim o zaman almanız gereken yerleri söyleriz.Bu arada söylemeden geçemeyeceğim maşallah domatesiniz tomurcuk dolu,dikkatli olun daha çiçek kaybetmenizi istemem.Yinede ****** Selahattin Yılmaz'ın fikirlerini alın siz. 
|
bilgiler için çok teşekkürler.. selahattin bey'den hala bir cevap alamadım bekliyorum, ama dün fideleri 5 gün aradan sonra (sitede okuduğum için az su vermeye çalışıyorum ) sularken bazı yaprakların büzüşüp kurudğunu gördüm en üstteki yaprağı alayım derken maalesef kırıldı elimde kaldı çok üzüldüm hemen resmini çektim umarım fideye çok zarar vermemişimdir. Bir yerlerde yanlış yapıyorum ama ne kadar özen gösterirseniz sanki o kadar kırılgan oluyor.. sizin görüşlerinizi de bekliyorum.
|
|
|