View Single Post
Eski 14-04-2010, 08:23   #12
Sarp99
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 05-04-2009
Üstadlar çalışmaya başlar da çıraklar durur mu? Geçen sene balkonda pembe domates yetiştirmeye çalışıp, sonunda da 2 metrelik devasa bir bitkiden sadece bir adet cherry pembe alabilmiştim.

Bu sene bu işte ben de varım demeden önce, sanırım milyar sayfa ağaçlar.net, PDA okudum, sonra da "Bakalım çok okuyan mı, çok yetiştiren mi doyar?" diyerekten Mart ayının 20. günü gibi tohumcuklarımı 24 saat nemli kağıt havluda beklettikten sonra torf ve toprak karışımı ile kavuşturdum.

İlk fotoğraf Mart ayının 30. günü, fideciklerim henüz 10 günlükken, sonrakiler ise 14 Nisan günü çekildi. Tüm fideciklerim bu kadar da değil daha bir RR 005 adlı resimdeki kadar fidecik var. RR 002 ve RR 004 isimli resimlerde önde görülen pigmeler RR arkasındakiler Washington.

Bu sene RR'cıklarımın yanında daha pek çok milletten arkadaşları da var. Read Pear, Yellow pear, Oxheart Pink, Sweetie, Washington, Patio Hybrid, Beefsteak, Cuor di Bue, Purple Calabash, Gold Nugget, Siberian, Pink Accordion, Purple Russia ve tabii ki PEMBE'cikler RR'lara yoldaş olacaklar.

Doğal olarak balkonum 250 metre kare olmadığı için 23 Nisan itibarı ile sırık cinsi tüm domatlar çok daha sıcak bir iklime transfer edilecekler.

Eklenen Resimler

Sarp99 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön