![]() |
|
![]() |
#11 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-10-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 585
|
Alıntı:
Selahattin bey bu konuya cevap vermeden bence sakın bol su vermeyin. Özellikle ürün üstündeyken suyu fazla kacirinca saksıda her nasıl oluyorsa hastalık oluşabiliyor. Benim domateslerimde de örnegin sarı ampul domatesim de yaklasık 2 haftadır sararma oluşmadı. Belki gelişimlerinin son dönemlerini yaşadıkları icin hala yeşildirler, ancak kırmızı domateslerde şu ana kadar yıllar icinde saksıda yetistirdiklerim kızarmaya başlayınca birden kızarıyorlar 3-4 gün icinde. Bu sebeple biraz daha sabırlı olmanızı öneririm. Sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
Etiketler |
domates |
|
|