![]() |
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben Enzim yaparken, enzim içerisine, 15 gün sirkede beklemiş ve yumuşamış yumurta kabuklarını havanda döğerek, un ufak yapıp katıyorum. Her 15 günde yaptığım sulamalara bu enzimden 1000/1 oranında katıyorum. Ayrıca sebze adalarıma hazırlarken bir avuç kemik tozu koymuştum Sebze adası hazırlama Bu sayfada, 93 nolu mesajdaki gibi 746 gr. domateslerim oluyor Önemli olan kimyasal hiç bir girdi kullanmadan toprağınızda N P ve K oranlarını dengede tutmanızdır. Sebze adaları bölümünü incelerseniz, eminim size yardımcı bir şok bilgiyi bulacaksınız. Sn.sen_sen Bu bölüme de uğrayarak kendinizi tanıtır mısınız. |
|
|
|
|
| Etiketler |
| domates |
|
|