![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
891 no'lu mesajımda belirttiğim kiraz domatesin tohumlarını bu yıl da ektim ve fideler büyüyüp şaşırtılacak boya geldiler. Bu yıl, bunların dışında iki çeşit daha chery domates tohumu ektim; red robin ve kırcıllı mor kokteyl domates. Onların da fideleri yavaş yavaş büyüyorlar. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 20-01-2012
|
çimlendirmede, organik humik asit kullanın, 1 damla humik asitle 500 ml suyu veya daha az suyu karıştırın, içine tohumlarınızı atın 20-30 adete kadar, sonra bunları 1-2 saat oda sıcaklıgında bekletin (daha once 1 gun sadece suda beklemiş tohumlarla daha iyi oluyor) sonra ekin 5-6 gunde çimleniyor ve güneşe koyarsanız günde 1 fısfısla az sularsanız inanılmaz hızlı büyüyorlar. Bunu denemeden 60 günde yaptığım erişkinliğe 20-30 günde ulaşıyorum hemde inorganik bişe yapmadan.. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-06-2011
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
F1 100 Cherry domates tohumlarını büyük marketlerin birinin bitki reyonundan almıştım, hala da görüyorum satıldıklarını. RR ve kırçıllı cherry domates tohumlarını ise bir arkadaş birkaç adet olarak vermişti, büyüdüklerinde onlardan alacağım tohumlarla sonraki dönemlerde devam ettireceğimi umuyorum. Bu sitede Ankara'dan bir üye de çeşitli türde domates tohumu satıyor, ondan da temin edebilirsiniz. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|