![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Çeri
Bu kadar çok bitki bir arada gelişemez.Domates şaşırtmayı seven bir bitki, gerçi arkadaşımın dediği gibi biraz gecikmiş ama zararın neresinden dönseniz kardır.Bu arada şunuda belirtmeden geçmiyeyim; bitkileriniz az güneş gören bir yerde galiba onların daha fazla güneş almalarını sağlayın... Güneş+Su+Besin+Uygun toprak ve temiz hava= Sağlıklı ve verimli bir bitki ![]() Düzenleyen sercan1969 : 08-04-2009 saat 07:30 Neden: imla |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu başlık altında emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Çok güzel bilgiler verilmiş.Yapmamız gereken sadece dikkatlice okumak ve uygulamak. Sercan1969 koltuk budamasını çok güzel açıklamışsınız.Teşekkürler. Nasipse birkaç güne kadar G.Gidiyordan aldığım TinnyTim Cherry domates tohumlarım gelecek.Hava şartları ve terasta yerim çok müsait.Verilen bilgiler doyurucu nitelikte.İnşallah güzel sonuçlar alıcam. Saksı olarak 26cm genişliğinde,26cm derinliğinde boya kutuları buldum.Oldukça hesaplı,tanesi 1 TL gibi aldım.Dışı beyaz renkte.Böylece aşırı güneştende toprak etkilenmeyecek.Av,balık avı ve Motocross etkinliklerim olduğu için civar köy ve köylüleri çok iyi tanıyorum.Koyun keçi gübresi için hafta sonu şööyle bir dolaşmam yeterli olacak.Doğal torf da bulmam çok mümkün. Bakalım hayırlısı.İnşallah gelişmeleri sizlerle paylaşıcam. Tekrar teşekkürler.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
hadi bakalım hayırlısıyla benim minik domates tohumları bugün geldi. güzel kaliteli bir kestane toprağına tohumları yerleştirip güneşe terasa bıraktım. bakalım ne olacak,nasıl olacak!! ![]() acı biber tohumlarında henüz gelişme yok,bugün itibariyle 5 gün oldu ekeli. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|