![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bu arada fotoğrafları foruma yüklemeniz gelecek nesiller için önemli. Dış siteler bir zaman sonra resmi siliyor, forumdaki yazılar manasız kalmaya başlıyor. http://www.agaclar.net/forum/sik-sor...avuzu/6257.htm |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-05-2015
|
Merhaba Sayın gilan , Domateslerimdeki son durum bu şekilde. Biberlerde de bu sabah filizleri görmeye başladım. 27.03.16'da ekmiştim tohumları.16 günün sonunda çıkmaya başladılar ![]() Bu ve bundan sonraki fotoğraflarımı dediğiniz gibi foruma ekliyorum. Diğer nesiller için daha kalıcı olur haklısınız. Ayrıca hafta sonu Amsterdam gezisi sırasında aldığım cherry domates , mini paprika , çilek , biber ve lale soğanlarımı pek yakında paylaşmayı umuyorum ![]() Kahverengi viyollerdekiler 10.04.2016 Tarihli. Hadi bakalım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-04-2016
|
Merhaba, Yaklaşık 1 ay önce torf ile buluşturduğum ve 1.5 hafta önce şaşırttığım domates fideleri hızla gelişmekte. Şaşırtma yaptıktan sonra sadece tutan / tutmayanlara dikkat ettim. Ancak bugün yaprak altlarında hafiften mor renk gördüm. Az biraz Internet'te araştırma yaptım ama bu kadar küçük fideli örnek bulamadım. - Fosfor eksikliği veya soğuk toprak sonuçlarına ulaştım. İzmir'de yaşıyorum haliyle hava çok soğuk değil. Son 1 haftadır balkondalar sadece, fosfor açısından da bu kadar küçükken belirti verebilir mi diye merak ettim ? ![]() Belki forumda başkasının da başına gelmiştir veya tamamen domatesin tipiyle alakalıdır diyebilecek biri vardır diye cevap yazmak istedim.. Sizce bu bir sorun mu ? Düzenleyen diymania : 13-04-2016 saat 03:30 Neden: *imla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2014
|
Sorun değil, tamamen domatesin tipiyle alakalıdır. Fideler gayet güzel gözüküyor, elinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-04-2016
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |