![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-08-2009
|
Hocam beni tamamen yanlış anlamışsınız, sizin bilginize emeğiniz asla bir lafım olamaz, kusur ettiysem özür dilerim sadece hadsiz bir espri yapmışım, rahatsız ettim sizi, sizden ricam lütfen mesajımı siliniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
Alıntı:
olur mu öyle şey,ne rahatsız etmesi, bunda özür dilenecek ne var ki... Ben sadece latife yaptım ve sizin de latife yaptığınızı biliyorum. Bu sanal ortam da sn.'gece'nin dediği gibi, 'yüzünü görmediğimiz belki de hiç göremiyeceğimiz' dostlarımızla yazışırken latife de yapıyoruz. Sn.Balıkcı Serdarın' da dediği gibi,'mimiklerimizi göremediğimizden' bir latifeyi çok çiddiymiş gibi algılayabiliyoruz, ki bunun bile bir önemi olmamalı zira niyetimizidir belirleyici olan... ''Ermişlik' ve '' tesbih'' çümleleri tamamamen latifeydi. Günümüzde bilimin, ışıkla maddeyi hareket ettirebildiği, teknolojiyi mikro nano seviyesinden 'kuant' seviyesine indirdiği bir çağda(alıntı) bilime mistik güçler yüklemek zamanının çoktan geçmiş olaması gerekmiyor mu.? Bitkilerin duyguları var mıdır? Ya da, insan vücudunun yayadığı enerjinin (olumlu-olumsuz) bitkileri (domatesi), ağaçları nasıl etkiler bilimsel yönünü bilemem... Ama ben, büyüklerimden ve deneyimlerimden onların, bu enerjimizden çok etkilendiklerini şahit oldum. Sn.fizikçi'nin yaşadığı bu bir örnek ve buna inanırım. Bitki ve ağaçlarla enerji yoluyla(belki başka bir yoldur) iletişim kurmak, onları anlamaya çalışmak bence bilimsel bir yol olamalı ve bunun ardında mistik bir güç aranmamalıdır. Sn.standartmerkezi, size özelden yazdıklarımda da, tamamen samimiyim. Saygılar, sevgiler,iyi çalışmalar, başarılar. Düzenleyen Halil Önen : 10-08-2009 saat 13:33 Neden: en-ne |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|