![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-02-2013
|
burdada araliksiz 2 gundur yagmur yagiyor bu hafta Sonuna Kadarda yagacak hemde cok soguk gecen yilda 2 hafta yagmisti herkes domatesini sokup atti insallah oyle olmaz yine . ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2013
|
Siz yerlerine diktiniz mi fideleri? Benim kayinpeder gecen gun dikmis ama ben 2-3 daha bekleme taraftariyim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bi kactanede saksilara ceri domates dikecektim onlar az beklesin Bâri en azindan hafta Sonuna kadar burdada ayni soguk hava 10 11 derece insallah bisey olmaz Bence de birazcik bekleyin En azindan hafta Sonuna kadar Ben maalesef dikmistim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu yil ilk defa tohumdan fideleri elde ettim, benim fideler marketlerde satilanlara gore baya bodur kaldi, o yuzden yerlerine dikmeye korkuyorum. Deneme icin fazladan olan 2 altincilek fidesi diktim bakalim onlarin basina birsey gelecek mi? Sabir ya sabir ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Buyuyecekler simdilik gelisme yok bakalim altin cilek fidelerini nerden Aldiniz Ben tohumunu ektim olmadi bu hafta bakiyim bulabiliiyim . |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben gecen yil fidesini aldigim bitkiden, elde ettigim tohumlardan ekmistim, masallah guzel ciktilar ama gunes gormeyince herhalde bu kis, cok ufaklar (3 ayda 5cm var yok boylari) Her yerde bulunmuyor ama buyuk, bahce urunleri satan yerlerde olur diye dusunuyorum. Gecen yil aldigim magazanin internet sitesi : Mon magasin - Baobab jardinerie créative Belki isinize yarar. Kolay gelsin. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|