![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-02-2013
|
Alıntı:
sizin domateslerde çimlenme durumları nasıl gelişti. 4-9 gün içinde çimlenme olur yazıyor arkalarındaki tanıtımda.. tohumların gözlem sonuçlarını yazarsanız sevinirim. bende bu akşam ekeceğim, inşallah sorunsuz yetiştiririm bol hasatlar saygılar,, http://forum.fotografturk.com/domate...l#.UUhmgM2GGFQ bu sitede bide şaşırtma yapılırken köklerden birini kopartın diyor? profesyonel domates yetiştiren bir arkadaş varsa yardımcı olabilir mi, ilk kez yetiştireceğim ben ve kafam çok karıştı Düzenleyen candem : 20-03-2013 saat 15:10 Neden: konu ekleme |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-07-2012
|
Bence kok kopartmaniza gerek yok. Fide, belli bir boya ve yaprak sayisina ulastiktan sonra sasirtma yapacaginiz zaman, en alttaki bir iki yapragi kopartip domatesin sapini o yapraklari koparttiginiz seviyeye kadar topraga gomebilirsiniz. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Alıntı:
Çimlendirme çalışmaları yarın başlayacak demiştim ayın 12sinde ama daha bugün hatta biraz önce ekebildim tohumlarımı. Yani ne yazıkki sorularınızda size yardımcı olamayacağım. Gelişimlerini birlikte gözlemleyeceğiz sayın Candem, inşallah sağlıklı mis kokulu domateslerimiz olur ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|