![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 15-03-2014
|
Dediklerinizi aynen yapacağım.çok teşekkür ederim.bu arada domates Salkım. Düzenleyen sadrainman : 18-04-2015 saat 13:57 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaçsever
|
Dalından tutup sallayabilirsiniz polenler uçuyor tozlaşma ihtimali artıyor.birde kulak çöpü ile var ama hiç denemedim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2012
|
teşekkür ederim. benimde bazı çiçekleri dökülüyor. sanırım yeterli rüzgar almıyor. bu yöntemi deneyeyim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaçsever
|
salkım domatesimin üzerinde 19 tane çiçek var taslaklar ile birlikte.çok fazla geldi sayısı normal mi merak ettim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaçsever
|
ismail bey ben salkım diye biliyorum yine de alt dalları buadassam olur mu dipleri görünmüyor yapraktan |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaçsever
|
sağlıklı büyümeye devam |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 28-02-2015
|
yapraklar sarardi govdede tomurcuk
Domatesleri evden alip (25 derece) seraya koyduktan sonra (max.45 derece) yapraklari sarardi ve yapraklarin ortalarindan uclarindan kurumaya basladi . Ayriyeten govdesinde morarma ve bazilarinda tomurcuklasma da basladi . Aniden sicak bastirinca iste oldugum icin mudehale edemedim , Rusyada bazen boyle durumlar oluymus ve anladim ki hobi serasi dahi olsa basinda durmak gerek ... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Yeni Üye
|
foto 2
foto devami |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Yeni Üye
|
ekleyemedigim fotolar
arkadaslar ekleyemedigim fotolar Düzenleyen umut vs : 04-05-2015 saat 14:27 Neden: yine eklenmedi !!! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Yeni Üye
|
foto ((
ekleyemedim ins. bu defa |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Yeni Üye
|
Alıntı:
nem orani max. % kac olmalidir Fotograftaki markayi biliyorusunuz ? domatesler kuplerin icerisinde halen , ne zaman son yataklarina indirmem lazim ? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-05-2015
|
Arkadaşlar merhaba, saksıda organik domates,biber yetiştirmeye çalışıyorum. Aldığım fideleri yaklaşık 2 hafta önce ektim.Şimdilik gayet iyi durumdalar. Organik gübre vermeye şimdiden gerek varmı.Eğer vermek gerekirse beni buradan veya özelden yönlendirebilir misiniz. Nereden alabilirim ve ne almalıyım. Teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaçsever
|
çiçekler açtı tozlaştı döllendi ve....kendileri henüz pirinç tanesi kadar darısı kardeşlerine ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaçsever
|
![]() Arkadaşlar benimde bodur domateslerim var. 1 tanesi bol meyveli ama erdiremedim bir türlü.Erdirme yöntemi varmıdır ? Büyük Resimler : https://goput.it/arw.jpg https://goput.it/mm2.jpg https://goput.it/9s7.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-04-2015
|
QFS.mobi - Download 2263213 35.gununde red robinlerim. Yavas mi gelisiyorlar acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 05-07-2009
|
Domates yapraklarına püskürtülen yağsız süt'ü kutu sütündenmiş (UHT) kullanıyorsunuz, yoksa açık süt alıp kaynatıp kaymağını aldıktan sonramı domateslere püskürtüyosunuz? Bana bu konuda bilgi verirseniz memnun olurum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaçsever
|
5li çiçek salkımlarından bir-ikisi tuttu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaçsever
|
merhaba ,arkadaşlar yerli cins domatesim bir türlü meyve tutmuyor çiçekler kuruyup dökülüyor salkım domate4s ise maşallahı var.çiçekleri sallaıyorum tozlaşsın diye ki börtü böcek geziyor üzerinde sürekli.görüyorum sürekli kontrol ettiğimden.sizce sebebi ne olabilir |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Genelde cıcekler fazla sulamadan dokuluyor. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaçsever
|
Sulaman3 güne bir ismail bey.sanırım süreyi uzatmalıyım.teşekkür ederim cevap için |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2015
|
Selam fide üzerinde siyah lekeler var bu ne hastalığı acaba nasıl ilaçlama yapabilirim .. Yardımcı olur musunuz ? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=Resulgur;1379661]Selam fide üzerinde siyah lekeler var bu ne hastalığı acaba nasıl ilaçlama yapabilirim .. Yardımcı olur musunuz ? Domateste kara leke olarak arama yapabılırsınız. www.agaclar.net/forum/domates/28959.htm |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=İsmail Kuzucu;1379701] Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/genel-b...oruma/2981.htm http://www.agaclar.net/forum/genel-b...oruma/1535.htm http://www.agaclar.net/forum/genel-b...oruma/2003.htm Bu başlıklar işinize yarar sanıyorum... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-08-2013
|
merhaba arkadaşlar ![]() domates direk güneş mi sever ? yoksa endirekt mi ? domates çok mu sulamalıyım yoksa az mı ? saksı boyutu şimdilik iyi mi ? yardımlarınıza şimdiden teşekkür ediyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-02-2015
|
Alıntı:
1. Domates güneşi sever 2. Çiçek açıp meyve tutuncaya kadar mümkün olduğu kadar az su verin 3. Saksı boyutu maalesef yeterli değil, ilk sayfalarda yeterli bilgi var |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaçsever
|
salkımlar artık 5 li - 6 lı oldu . ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |