![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-06-2009
|
Sayın Todor ve ibayrak'ın üretimle ilgili anlatımları taban tabana zıt. Biri suyu sevmez diyor, diğeri tulumba kenarında yetişiyor diyor. Biri salkımda az meyva bırakmaktan bahsediyor, öbürü salkımda 10-20 taneden bahsediyor. Kafam karıştı. Bu arada tohumları ne oldu? Varsa ben de yetiştireceğim |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-06-2007
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-10-2009
|
arkadaşlar mesajlarınızın sonuna lütfen tarih atalım.Benim gibi yeni üyeler mesajların gündemde olup olmadığını anlayabilsinler.herkese selamlar |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-09-2007
|
Mesajlarin sol ust kosesinde mesaj tarihi otomatik olarak cikmaktadir |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-10-2009
|
Teşekkür ederim. Ben forumda yeniyim. Elimde değişik tohum türleri var Ör: süs patlıcanı(reçelde yapılabiliyor,bolverimli. yumurta büyüklüğünde önceleri yumurta gibi beyaz sonraları balmumu sarısı oluyor),Kudret narı (mide ülseriv.s.yaraların kapanmasına iyi geliyor.Kokteyl sarı armut domates.Zebra domates.Pembe domates çeşitleri.Sarı çeri dom.Ahududu fidanları, Bol verimli 30-40 Cm uzunlğunda ürün veren Bakla ve Börülce İsteyene ücretsiz gönderebilirim Sizin elinizdeki değişik tohumlardan bende edinmek isterim.Selamlar. Düzenleyen amatör hobici : 01-11-2009 saat 15:33 Neden: börülce kelimesini ekledim |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 16-10-2007
|
merhabalar amatör hobici bende bu bahar ömerlideki arsaya sebze bahçesi yapmayı planlıyorum elinizde bulana değişik tohumlardan ( süs patlıcanı, kokteyl sarı armut domates , zebra domates, pembe domates( özellikle ) , sarı çeri ) göndere bilirseniz sevinirim |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 28-01-2010
|
muhteşem
arkadaşlar, ben de forumda yeniyim, kayınpederim eskişehir seyitgazide oturuyor. yaklaşık 4 dönüm bahçesi var. eğer o pembe domateslerin tohumlarından bana da ulaştırabilirseniz baharda ekmek isterim. şimdiden teşekkür ediyorum. |
|
|
|
![]() |
|
|