![]() |
|
|
|
#11 | ||
|
agaclar.net
|
Alıntı:
Alıntı:
Esas konu başkaydı. Alıntıdaki esas cümle de bu: Biz nasıl oy verelim tanımadığımız kişi ya da kişilere? Yeni yönetimi seçerken kimin kim olduğunu bilmemek, sürekli derneğe gelmeyen kişiler için bir sorundu. Katılım daha fazla olsaydı, gelenler de bu sorunu yaşayacak kişiler olmayacak mıydı? Kendi payıma, durumu farkettiğimde ayağa kalkıp itiraz etmemem bir hata... Keşke daha önce okusaydım dememin nedeni bu. Her zaman, hemen tepkimi gösteremeyen biriyim, jeton geç düşüyor :) O zaman hazırlıklı olurdum. Ve bunu talep ederdim. Belki de şu psikoloji geçerlidir. İnsan bir şeyi biliyorsa, başkalarının bilmeme ihtimalini düşünmez. Ama önemli bir derneğin genel kurul toplantısı söz konusuysa bu mazaret ne kadar geçerlidir bilmem... Sonuçta elimde kağıt, adını (çalışmalarını) bildiğim üç kişiyi yazdıktan sonra tıkandım. Ya adını beğendiklerimle devam edecektim, ya yanımdakinden kopya çekecektim. Ben adı kısa olanları seçip, bir an önce doldurup bitirmeyi seçtim. Haaa, seçilmiş herkesin yapılması gerekenleri en iyi yapacağını düşünüyorum. Yani son tahlilde o değil de başkası olsaydı daha iyi olurdu diye bir düşüncem yok. Ama bu düşünce, itirazımı geçersiz kılmıyor. Sence gerçekten böyle mi olmalıydı? |
||
|
|
|
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|