![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-08-2007
|
agaclar.net adresi dostluklarına; ÇOK ÇOK, TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜRLER!.
Saygıdeğer arkadaşlar; diyalog yazımı konusunda ilk denememi kaleme aldım!. Umarım; kendimi geliştiren, ağaçlar.net dostluklarının zemin muhafazasını daimi kılabilirim!. Okumak, kaleme almak ve ürettiğin bir çiçeği paylaşmak; yaşanabilecek güzelliklerin en iyisi!. SAYGILARIMLA!. TEŞEKKÜRLER!. İYİ Kİ VARSINIZ!. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Batı Akdeniz Tarım Araştırma Enstitisü (BATEM)
= 000.000.001 = 15 Seneye varan tedavimde; kendi kendime telkinle hayata tutunmaya çabalıyorum!. Kendime bir iyilik yaparak; kitap okuma ile tedavimi gerçekleştirmeye çabalıyorum!. Tedavi gören insanlar; tedaviden yana, kendini kendine karşı sorumlu tutabilmelidir!. Kendi iyiliğimden yana, kendimi kendime karşı sorumlu tutuyor ve hayatı seviyorum!. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Batı Akdeniz Tarım Araştırma Enstitisü (BATEM)
= 000.000.002 = Kitaplardan yana; kitaplardan gereğince yararlanmasını bilirsem şikayetçilik kalmaz!. Hazır mevcut kaleme alınmış kitapları iyi anlamalıyım!. Eğitimim için duyarlı olmalı!. Duyarlı ve özverili kitap anlatılarından payıma düşen huzur ve umudu büyütebilmeli!. Paylaşımcı duyarlılıkların yaşandığı Yurdumuz Topraklarında; sevgi ve saygıyı anmalı!. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Batı Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitisü (BATEM)
= 000.000.003 = Paylaşımcı duyarlılıkların yaşandığı Yurdumuz Topraklarında; umutlu ve huzurlu ol ki; Özverili yaklaşımların serinliğinde, sevgin ve saygın artarak: eğitimine yararlı olabil!. Sevgin ve saygın ne kadar derin olursa; eğitiminden yana, payın oldukça büyük olur!. Kusur bulmak yerine; yarar sağlamayı düşün!. Şikayetsizlik ile; hayatı yaşayabilmeli!. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
= 000.000.004 = Annelerimizin, daimilikteki tebessümünü, daha da canlı ve verimli tutabilmek adına; Kendi eğitimim ve ruhsal olgunluğum üzerine sorumluluklarımı bir bir tanıyabilmeli!. Huzurum ve umudum için; başkalarının rahatını terk etmesini istemeden ilerlemeli!. Hazır mevcut imkânların verdiği ölçüde; huzurlu ve de umutlu olmasını: bilmeliyim!. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
= 000.000.005 = Annem, benden; anlayışlı olmamı istiyor!. Annemi, gereğince anlamak görevim oldu!. Benim iyiliğimi isteyen anneciğimi; gereğince anlamak için çaba sarf edeceğim artık!. Annemi üzmeyeceğim!. Ve onun istekleri doğrultusunda; hayatımı şekillendireceğim!. Benim iyiliğimi isteyen annemden yana asla şüpheye düşmeden; hayatımı seveceğim!. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
BATEM Gözetiminde; Bitki Tanıma ve Bitki Yetiştirme Güncesi:
= 000.000.006 = Annemi üzmemek için; elimden gelen gücümü kullanacağım! Ve iyiliğini isteyeceğim!. Annemden daha yakın bir canı nerede-nasıl bulabilirim ki?. Anneler; üzülmesin artık!. Annesinin iyiliğinden yana duyarlı olabilen bir insan olarak; hayatımı sevebilmeliyim!. Hayatımdan ve tecrübelerimden dersler çıkararak hayatıma telkinler hazırlamalıyım!. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|