agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Doğa İçin Çal (https://www.agaclar.net/forum/doga-icin-cal/)
-   -   Doğa İçin Çal 1 / Divane Aşık Gibi (https://www.agaclar.net/forum/doga-icin-cal/17541.htm)

adero 12-10-2009 10:05

emeği geçen herkezin ellerine sağlık mükemmel gerçekten harika

mustafa44 12-10-2009 12:23

süper ötesi

gerçekden süper ötesi bir çalışma bu çalışmaların içersinde olabilmek için ne gerekiyorsa yaparım

özges 12-10-2009 13:29

çoookk güzel bi çalışma olmuş..sıkılmadan defalarca izleyebileceğimz bi çalışma..

simarik_deli 12-10-2009 13:58

Süper yapmışlar şarkıyı. Özellikle her türden ensturmanın katılması çok güzel. herkes büyük özveriyle çalışmış. Ne diyim tebrikler..

ayhat 12-10-2009 14:29

Emeğinize sağlık tekrar tekrar dinliyorum ne denebilirki muhteşem olmuş, sanırım paylaşılan her güzelliğin paylaştıkça kat kat daha değerlendiğini bizlere göstermişler. Çok etkilendim en çok ta doğa için çal adını beğendim.

matiz 12-10-2009 14:45

gözlerim dolu dolu, burnum sızılı sızılı dinledim, dinliyorum. ne güzel bir ışık ne canlı bir ümit hayat adına.
taa içinize sağlık.

Kadir Başkök 12-10-2009 16:37

Yapanların ellerine,dillerine sağlık.Harika bir çalışma olmuş. Ama bence bir kliple kalmayıp ikinci,üçüncü,dördüncü kliplerinde yakın zamanlarda gelmesi gerekir diye düşünüyorum. Ne kadar güzel olsada klibin zamanla eskiyeceği ve yapacağı etkinin azalması söz konusu olabilir. Kıvılcımı çakmışken ateşi körüklemek ve bu olayın daha büyük etki yapabilmesi için yeni projelerle desteklenmesi gerekir diye düşünüyorum.

ugurk 14-10-2009 19:47

Gercekten cok güzel olmus elinize saglık defalarca dinledim. cok hoş olmus peki bunu mp3 olarak da dinlememiz mümkün mü böle bi şansımız var mı ?

lastmohikan 14-10-2009 20:57

çıldırdı duygular ,gönül toprağından fışkıran fideler meyvelerini salar temiz yarınlara.

ayvasıl 14-10-2009 21:49

Proje çok güzel,müzik çok etkileyici,gençlerimiz ise harika ve umut vericiydiler.Emeği geçen herkesin eline,diline,yüreğine sağlık.

Nergis 14-10-2009 21:52

cok guzel bır proje....aklınıza emegınıze saglık..cok basarılı.. bugun e posta yoluyla dınledım ılkkez ve muhtesem....pıyasada ve gundemde olan bırcoklarından cok cok daha guzel
ve de anlamlı.. emegı gecen destekleyen herkesi tebrık edıyorum.

beyzagıda 15-10-2009 10:03

elinize yüreginize saglık çok güzel olmuş projeye katılan tüm dostları kutluyorum

seaa 15-10-2009 10:33

Çok güzel olmuş ellerinize sağlık devamını da bekliyoruz :)

Zeferan 15-10-2009 18:56

Süperr. Emeği geçen herkesi kutluyorum.

ieski 15-10-2009 21:51

Çok güzel bir çalışma devamının gelmesi dileğiyle

gokovali 15-10-2009 22:19

Emeği geçen tüm arkadaşları kutluyorum. Gerçekten zevkle, defalarca izlenebilecek bir klip olmuş. Umarım bunun arkası gelir.
Tekrar tebrik ederim.

nejlakayali 16-10-2009 01:09

Günlerdir dinliyorum dinliyorum, söylüyorum söylüyorum bıkmıyorum. Herhalde türküyü bu kadar vazgeçilmez yapan ses ve enstrüman zenginliği diye düşünüyorum.

Lilium 16-10-2009 02:17

Evet çok güzel olduğunu tekrar söylemiyeceğim, çünkü süper bir şey, ağaçlar net ailesini kutlarım.
Bu arada yeni gelen aramıza katılan arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz.

Bunu daha ileriye taşımalıyız, burada kalmamalıyız, yeni projelerle devamı gelmeli, haydiyin gençler projelerimizi hazırlayalım ve yönetime sunalımmmm.

cmhndl 16-10-2009 02:43

Çok çok çok güzel bir çalışma .. Çok büyük tebrikler.

ibrahimt 16-10-2009 08:25

Harika, mükemmel, tarifi çok zor bir şey bu. Emeği geçenler; elinize, yüreğinize sağlık.

Bahar Erdem 16-10-2009 14:47

Gerçekten bu işi başaran herkezin yüreğine sağlık. Dünden beri olabildiğince arkadaşa ulaştırmaya ve yaymaya özen gösteriyorum. Yeni çalışmalarda emeğimin geçmesinide çok isterim. Sanatçı ya da müzisyen değilim ama doğa severim. Doğa için yürekten bişeyler yapmak ve başarılı olmak çok güzel olsa gerek. Bunu bize de tatdırırsanız eminim benim gibi düşünen arkadaşlarda çok mutlu olurlar. Saygı ve sevgiler...

Koyu yeşil 16-10-2009 17:39

Çok beğendim, emeği geçen herkesi kutlarım, ellerine sağlık. Gururla, duygulanarak dinledim.

Kadir Başkök 16-10-2009 17:44

Yapılan çalışma insanları doğa için duyarlı olmaya davetti. Ama sanki birşeyler eksik kaldı. Birçok yeni üye aramıza katıldı bu arada ama, yaptıkları yorumların çoğu müziğin güzelliği ve farklı bir klip oluşuyla ilgiliydi. Daha öncede yazıldı ama bir kez de ben yazayım. Arka planlarda kesilen ağaçlar,kayan topraklar, yanan ormanlar ve bozulan doğa ile ilgili görüntüler olsa idi dahamı etkileyici olurdu acaba. (Bu arada yöremin Çal dağındaki katliamıda hatırlatmak isterim)http://haber.sol.org.tr/yazarlar/ahm...list-isi-17381

malina 16-10-2009 17:53

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Kadir Başkök (Mesaj 512605)
Daha öncede yazıldı ama bir kez de ben yazayım. Arka planlarda kesilen ağaçlar, kayan topraklar, yanan ormanlar ve bozulan doğa ile ilgili görüntüler olsa idi daha mı etkileyici olurdu acaba?

Durumu açıklamaya çalışmıştım...

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi malina (Mesaj 508813)
Fırat Çavaş Playing for Change ile bağlantı kurup, çalışmaya başladığında kimsenin aklında, bunun bir Doğa için Çal projesi olacağı fikri yoktu.

Kayıtları yaptıkça birlikte izliyorduk. Bugün de 10 kişi oldu, bugün 15 diye devam ederken, gruba Can Narin de katıldı.
Onun sesinden dinlediğim "Sen yağmur ol, ben bulut" cümlesinin tetiklemesi üzerine başladı her şey... Bu arada çalışmanın yarısından fazlası tamamlanmıştı.

Müzik her zaman ilgi geçer, bunun daha da fazla ilgi çekeceği belliydi. Doğa sorunlarına ilginin az olduğunu ilk elden biliyorum. Bakınız; forumun Doğa, Çevre, Ekoloji, Gıda Hukuk ve Politikaları bölümü :)

Bu çalışma, neden "piiiişşşt" deme görevini üstlenip, çektiği ilgiyi doğa sorunlarına da yönetmesin?

Görüntülerin yeterince doğa görüntüsü içermemesinin nedeni bu. Diyeceksiniz ki senin avatarınla başlıyor. Projenin amacını belirledikten sonra, Tayfun'un yer aldığı görüntüler, benim meşhur ağacın altında tekrar çekildi ve onlar montajlandı.

Geleyim esas söylemek istediğime. Bu kurumsal bir bir ciddiyet ve kurumsal olaraklar içinde hazırlanmış bir çalışma değil.
Sorun belli, ona işaret etmek için, elime geçen olanağı kullandım.

Çekim yapılan videonun bile sınırlı bir süre için, ödünç alındığını söyleyeyim de gerisini siz düşünün :)

Tüm yapılması gerekenleri belli kişilerden beklemeyin. Bizim elimizden şu an için, sizleri ve destekleyen STK'ları dinlemek için başını çevirmiş, konuya duyarlı bir kalabalığı toplamak geldi. Hazır dinliyorlarken, söylenmesi gerekenleri söyler misiniz?

Sevgiler :)

Kadir Başkök 16-10-2009 21:55

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi malina (Mesaj 512614)
Durumu açıklamaya çalışmıştım...

Sevgili Malina özür dilerim gözden kaçırmışım.:( Ama bu projede ne amaçlandığını, sadece müzik yapmak olmadığını birilerinin söylemesi lazım...

malina 16-10-2009 21:59

Neden "birilerinden" bekliyorsunuz?

Müzik aracılığıyla, konuya uzak kişilerin dikkatini, doğayla ilgili konulara çekme işini yaptılar. Devamını da onlardan mı bekleyeceğiz?

Aslında, destekleyen STK'lardan beklediğim, tam da bu zamanda yaptıklarını dile getirmeleri ve neler yapılabileceğini anlatmalarıydı. Ama nedense ses çıkmıyor.

in search 17-10-2009 02:16

Yapılan çalışma çok güzel ve katkısı olan herkese Teşekkür etmek gerekir.

Ne yazık ki ancak bu gece DİÇ şarkısını dinleme fırsatım oldu,ve çok etkilendim,insanın gerçekten tüyleri ürperiyor..Sadece Şarkısı mı var diye merak ettiğimde ise videosunu da izledim ,gerçekten harikasınız.. Başka ne denir ki ?

Teşekkürler tekrardan...

zokkan 18-10-2009 02:29

inanilmaz!

Selamlar,

Emeği geçen herkese teşekkür ederim, kaç kere izledim bilmiyorum, içim kabardı resmen. Çok şeyler demek istiyorum ancak aklımdan geçen herşey uçuşuyor resmen, tek kelimeyle inanılmaz bir proje. Devamı mutlaka gelmeli ve hatta hep sürmeli bence.

Müzik, doğa ve en önemlisi insanlar... eh, herşey var. Ellerinizden öperim. Ellerinize sağlık tekrar ve tekrar.

PS. Katkısı olan herkes görevini yapmış, sıra bizde sanırım. Elimden geldiğince ben de insanların bu konuya dikkatini çekmeye çalışacağım, söz veriyorum.

ARGUVANLIM 18-10-2009 15:58

hani klibi izlediğimden beridir "divane aşık gibi" dolaşıyorum...harika bir klip olmuş ve ayrıca çok anlamlı bir proje olmasının da etkisi çok büyük herhalde ben bu şarkıyı ilk volkan konak söylediği zaman severek dinlerdim ama artık bu videoyu dönderip aktarıp 10 15 kere izliyorum her izlememde farklı bir duygulara dalıp gidiyorum emeğinize yüreğinize sağlık sizleri canı gönülden kutluyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum...

antikor 18-10-2009 23:10

arkadaşlar merhaba siteye yeni katıldım. hoşbulduk öncelikle
arkadaşlar doğa için çal projesi çok ama çok başarılı ve mükemmel bir çalışma bende çoğu kişi gibi facebooktan ilk videoyu izledim fakat divane aşık gibi den öncede bir video izlemiştim oda aynı her ülkeden yabancı müzisyenlerin katıldığı bir projeydi şimdi o videoyu arıyorum ama bulamıyorum bana bulmamda yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler....
hatırlatmak amacıyla söylüyorum ( street müzisyenleriydi )

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 02:05.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025