![]() |
Helal Olsun......
|
|
Alıntı:
|
Ben de klibi bugün facebook'da izleyenler arasındayım, nacizane kutlamak isterim.
Playing for Change'i defalarca izledikten sonra, bu toprakların insanlarından da bu projeye bir şekilde destek verilebileceğini düşünmüştüm ama böylesine güzel bir klip hayal etmemiştim. Mükemmelsiniz, bence çoğalarak doğa için çalmaya devam etmeliyiz. |
Çok güzel olmus süperdi Karadenizimle ve ülkemle bir kez daha gurur duydum valla =))). Söyleyenlerin emeğine sağlık bu tür projeler sık sık yapılsın bence ;)
|
vallahi ellerinize dillerinize duygularınıza sağlık,
fevkaladenin fevkinde :)
ben bittim bir karadenizli olarak |
Pek güzel olmuş.Üstelik bu kadar bilindik bir türküyü bu kadar deneysel çalmış olmanız da çok güzel.Zaten türkü de eğilip bükülmeye müsaitti.Eh bu akşam Kazım ın dediği gibi bir 'Hicaz' almış bulunduk:)
teşekkürler emeği geçenlere. |
çok guzel olmus farklıu sesler farklı calgılar hepsı uyum ıcınde superr baska solenecek bır sey yok
|
Doğa için, çok güzel şarkı seçilmiş yahu :)
|
Hakikaten çok etkileyici bir çalışma olmuş. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.
|
gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş. güzel çalışmaların devamı temennisiyle..
|
Emeği geçen herkesi tebrik ederim, izlerken tüylerim diken diken oldu. Yüreğinize sağlık doğa dostları.
|
Alıntı:
|
çok ama çok beğendim, sırf teşekkür edebilmek için de üşenmeyip üye oldum :) ellerine sağlık tüm emeği geçenlerin. harikasınız..
|
Süpersiniz hepinz SÜPERsiniz saygılar...Eğer bir çiçeğe sürekli küfür edilirse o çicek solar ve sizi çiceklerimize doğamıza böyle bir armağan verdiğiniz içinn tebrik ediyorum teşükkür ediyorum=)=)
|
Merhabalar,
Bu muhteşem ötesi projeyi DOĞA BİSİKLETÇİLERİ olarak sonuna kadar destekliyoruz. www.dogadernegi.org www.pedalla.com Sevgiler... |
biraz geç mi fark ettim bilmiyorum ama az önce izledim. çok beğendim ve hemen bu siteye üye oldum. emeği geçenlere teşekkürler.
|
Değerli yöneticimiz, sizi kutlarım.
Saygı ve sevgiler sunarım, |
Alıntı:
Çok iyi oldu teşekkürler. |
şarkı üzerine tartışılamaz ve böyle güzel bir konuyu niteleyici olarak seçilmeside ayrı bir güzellik katmış
emeğinize sağlık muhteşem her karesiyle |
elınıze yuregınıze gırtlagınıza sağlık arkdşlarrrr o kdr gusel parca secmıssnız kı.....
sızden tek ıstegımm lutfen bu calısmalarınızın devamını getırın..... umarım yenı projelerınızle karsımıza cıkarsınızz:: |
Defalarca dinledim bıkmadan usanmadan.. 45 sanatçının hepsi çok güzel çok özel ama aralarında "Deniz Gökçeler" çok ilgimi çekti. Aranızda bileniniz varsa eğer benimle paylaşabilrmi net üzerinden şarkıları varsa videoları :( Lütfen bileniniz birşekilde bana ulaşıp yardımcı olursa çok makbule geçer...
Videoyu yapan düşünen herkeside yürekten kutluyorum.. |
Şarkıyı onlarca kez dinledim, izledim. Sanırım bir o kadar daha izlesem ve dinlesem bıkmam. İnsanın yüreğine dokunan, gururlandıran son derece başarılı bir düzenleme olmuş. Emeği geçen arkadaşları gönülden kutluyorum ve ayakta alkışlıyorum. Malina yı da böyle bir projeye öncülük ettiği için çok takdir ediyorum. Bu şarkı , bütün Türkiye de dalga dalga yayılacak ve üzerinde çok konuşulacak eminim...
Bugün mailboxımdaki tüm mail gruplarına, " Doğa İçin Çal " projesinden de birkaç cümleyle sözederek , video kaydını gonderdim. Geri dönüşleri merakla bekliyorum... |
Tek kelimeyle; harika:)
|
Tv de değil,internet ortamında dinledim.Gözlerim doldu,içim titredi...Harika bir şey olmuş.Umarım herkesi etkisi altına alır da,doĞaya karşı daha duyarlı bir toplum haline geliriz.Emeği geçen herkesi yürekten kutlarım...
|
Gerçektende harika olmuş beni bir yerlere alıp gitti.
Tüm emeyi geçenlerin emeğine salık keşke böyle bir yeteneyim olsa da ben de katkıda bulunsam. |
dün geceden beri başa alıp tekrar dinliyorum bu şarkıyı, işte müziğin dili bu, umarım ulaşılmak istenen şeye ulaşılır, gerçekten harika olmuş, keşke bende bu projede yer alabilseydim ..
|
Çok güzel bir çalışma olmuş. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Bende gitarı tam öğrendiğinde kızımın böyle bir çalışma içerisinde olmasını diliyorum.
|
Çok güzel bir proje.
Projede emeği geçen herkese çokk teşekkürler.. Her şehirden arkadaşlarımızın seslendirmesiyle Türk milli beraberlik ruhumuzun halen var ve çok kuvvetli oldugunu da görüyoruz.. Teşekkürler Teşekkürler binlerce teşekkürler |
Videoyu sabah http://gururverir.blogspot.com/2009/...-dort-bir.html internet sitesinde gördüm ve gözyaşlarımı tutamadım..
Sevinç gözyaşlarıydı tabi bunlar..Nasıl sevinçli olmayayım böyle gençlik oldukça Ata'm rahat uyusun.. En az 10 defa dinledim ama hala içim titriyor her dinlediğimde.. Teşekkür ederim emei geçen herkese teşekkür teşekkür binlerce kez teşekkür etsek yine az.. Allah yolunuzu açık etsin ***. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:08. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025