![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Doğa İçin Çal Karavanı
Doğa için çal karavanı bu gün öğleden sonra Ankara'ya vasıl olacak ![]() 9 Kasım 2010'da Ankara/Sıhhiye/ Abdi İpekçi Parkındaki "el" heykelinin civarında, saat 15.00'da sevenleri ile birlikte olacaklar. Basının da katılacağı bu tanışma ve söyleşi toplantısı, tüm Ankaralı doğasever ve müziksever dostların katılımına açıktır. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Doğa İçin Çal Karavanı Yola Çıktı
http://www.facebook.com/#!/video/vid...50112148717926 Doğa için çal Karavanı 8 Kasım 2010 pazartesi günü Fırat Çavaş , Ersan Özcan ve Ümit Akkuş ile birlikte yola çıkıyor!!! Bu yolculuğu www.dogaicincal.com adresinden takip edebilirsiniz. Güncel fotoğraflara ve videolara ulaşabilirsiniz. Hatta Karavanın içini canlı olarak izleyebilirsiniz. Yolda karavanı gördüğünüzde Dvd, t-shirt ya da araç kokunuzu istemeyi unutmayın! Türkiyenin dört bir yanında sizinde karşınıza çıkabilir! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-08-2008
|
Benim karşıma çıksınlar. Doga için çal t-shirt lerinin en iyi reklamcısıyım hafta sonları hep giydim belki bir giyen daha görürüm diyede çok bekledim ama kimse yok. Acaba başka yerlerdemi dolaşıyoruz..? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
agaclar.net
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
agaclar.net
|
http://www.livestream.com/dogaicincalkaravan Bu adresten karavanı takip edebilecekmişiz ama ben henüz başaramadım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
agaclar.net
|
![]() Saly Karavan firması 1 aylığına bu proje için bir karavanı tahsis etti. Stüdyo Çatı, çalışmaların yaptığı yer, Oğlak Yayınları, çalışma ortamını sunuyor, Kriweb, hosting konusunda destekliyor, Loft ise giyisi sponsoru oldu... Yolda yapılacak harcamalar için (yiyecek, kalacak yer, benzin vs) elde sadece sınırlı bir miktar var. Bunları Allergo sağlıyor... Yarıya yakını karavanın giydirilmesine harcandığı için, kalan miktarla nereye kadar gidip dönebilirler, kendileri de bilmiyor ![]() Projeye katkıda bulunmak isteyen var mı? ![]() karavan@dogaicincal.com |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-08-2008
|
Bende..))) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-05-2009
|
Karavan sadece tanıtım amacı için mi geziyor yoksa satış yapacak mı ? "Yolda karavanı gördüğünüzde Dvd, t-shirt ya da araç kokunuzu istemeyi unutmayın!" Hediye olarak mı verilecek yoksa satılacak mı ? Fiyat listesi ? Doğa için çal ,şarkılar çok güzelde sitedki amacımız bölümünü bulan tavsiye ettiğim bir çok kişi tarafından bulunamayıp site amacı bana soruluyor ,Üst linklerde yer alsa çok daha güzel olucak... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-01-2011
|
Karavan Hangi şehirleri gezdi veya gezmekte
habersiz bıraktınız bizleri nerede karavan yoksa turlama işini bıraktımı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-02-2011
|
doğa için çal etkinliğine nasıl katıla biliriz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 03-02-2011
|
Yolları her zaman açık olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-02-2011
|
haydi hayırlısı. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-02-2011
|
Araba rengi olarak yeşilin hep antipatik olacağını sanırdım. Yanılmışım. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 13-05-2009
|
doğa için çal etkinliğine nasıl katılabiliriz. oğlum gitar çalıyorve destek vermek istiyor üsküdara ne zamangelir karavan. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
agaclar.net
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-03-2011
|
Hepsine iyi çalışmalar. İnsanlarda inşallah iyi bir çevre bilincinin oluşması için bir kıvılcım olur.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-05-2010
|
şarkı belli oldumu ??? ne zamana çıkar ??? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |