![]() |
|
![]() |
#271 |
agaclar.net
|
bilgi@dogaicincal.com adresine yazıp, gönderilmesini isteyebilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-03-2007
|
Sevgili Malina tekrar tesekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
/
Giriş Tarihi: 07-01-2010
|
Arkadaşlar; Emeği geçen herkesin eline, diline, yüreğine sağlık. Bu memlekette hala kaliteli işlerin yapılabilceğini gösteren nadide bir çalışma olmuş. Devamını dört gözle bekliyoruz... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 04-02-2010
|
Emek veren herkesi yürekten kutluyorum. Süper bir çalışma. Yüreklerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-01-2010
|
Divane aşık gibi klibinin peşine takıldım ve bu siteyi buldum. Yaylalarda büyümüş bir insan olarak çok etkilendim. Bahçe işleri ise en çok zevk aldığım işler. Levent yaşar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-08-2007
|
Volkan KONAK Ağabeyimin Duyarlı Katkılarıyla: DOĞA İÇİN ÇAL, DOĞA İÇİN YAŞA ve YAŞAT!
Volkan KONAK Ağabeyimin Beğenisini Kazanacak ve Onun Bestesi ile Can Bulacak; Bir Şeyler Yazabilmeyi Çok İsterdim!. "DOĞA İÇİN ÇAL"mak İSTİYORUM EY GÜVENLİ DOST Doğa İçin Çalmak İsteyince Ben De Divane Oldum!. Doğa İçin Çalmak İsteyince Ben De Divane Oldum!. Bağlamam Çalmak İster, Bağlamam Çalmak İster; Aldım Soluğu Maçka'da!. Bağlamam Çalmak İster, Bağlamam Çalmak İster; Aldım Soluğu Maçka'da!. Ben Doğanın Sevgisiyle, Ben Yarimin Nefesiyle; Maçka'dayım, Maçka'da!. Ben Doğanın Sevgisiyle, Ben Yarimin Nefesiyle; Maçka'dayım, Maçka'da!. Doğa İçin Çalmak İstiyorum Ey Güvenli Dost!. Doğa İçin Çalmak İstiyorum Ey Güvenli Dost!. İster Bir Bağlamada, İster Bir Kemençede; Anarım Ben Maçka'yı, Anarım Maçka!. İster Bir Bağlamada, İster Bir Kemençede; Anarım Ben Maçka'yı, Anarım Maçka!. Ben Doğanın Sevgisiyle, Ben Yarimin Nefesiyle; Maçka'dayım, Maçka'da!. Ben Doğanın Sevgisiyle, Ben Yarimin Nefesiyle; Maçka'dayım, Maçka'da!. AĞAÇLAR.NET DOSTLUKLARINA TEŞEKKÜRLER!. Saygıdeğer Arkadaşlar; DOĞA İÇİN, Bir Şeyler Yapmak İstedim!. Katkılarınızla; DAHA İYİ ve DAHA GÜZEL, Bizlerin, DOSTLUKLARIN OLMALI, diye düşünüyorum!. TEŞEKKÜRLER!. SAYGILARIMLA!. İYİ Kİ VARSINIZ!. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-03-2009
|
Ben vurmalılar dan herhangi birisini çalabilirim. Ritim sazlardan birisine talibim. Ayrıca Hafta sonları Alaçatı ya gelebilecek olan arkadaşlar olursa AĞAÇLAR.NET-AĞAÇLAR.ORG ( tişört yaptırmak için çalışma yapıyorum, tabi yönetime sunduktan sonra ) tanıtımı ile DOĞA İÇİN ÇAL GECELERİ düzenlemek üzere tanıtım yapabilir, çok ciddi olarak basında yer alarak amacımıza ulaşabiliriz. Dost Kitap Ömer Hocam da büyük katkı verecektir. Görüşlerinizi bekliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
agaclar.net
|
Neredeyse ikincisi yayınlanacak ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-07-2010
|
Bu şarkı çok Güzel Olmuştu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-07-2010
|
Gençler türkülere sahip çıkıyorsa, yarınlar daha aydınlık görünüyor
Hasbelkader buldum siteyi. Beni hüngür hüngür ağlattınız. Emeğinize sağlık. Her zaman gencecik olan türkülerimize her dem genç kalan gençlerimiz sahip çıkınca sonuç; mutluluk gözyaşlarıyla sulanarak, bereketlenen yürekler oluyor. Ben hüngür hüngür ağladım. Türkülerimiz böyle yürekten, böyle çoşkulu, böyle çeşitli, böyle renkli söyleniyorsa geleceğe umutla bakmam için ne çok şey buluyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Ağaç Dostu
|
Türk' ü anlamak için Türkü ( Türk 'ü ) dinlemek gerek. Bu topraklarda yaşayan insan topluluğuna Türk diye tabir ve tarif eden yüce Atam da çok severmiş Türkülerimizi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Ağaç Dostu
|
Bence artık her hangi bir eski, bilinen eseri, ilk iki projede ki gibi (değişik mekanlar da değişik katılımcılarla ) yapacak olursak artık gereken ilgiyi bulamayacaktır. Yine fikrimi söylüyorum, kendimize ait sözler, beste ve katılımcılar ile, doğa için çaldığımızı gösterecek farklı bir proje olursa bir adım daha ileriye gidilebilir. Aksi halinde bildik bir şarkının, ilk iki projede olduğu gibi seslendirmesi atık yeterli ilgiyi görmeyecektir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 11-02-2010
|
Dostlar emeğinize yüreğinize sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-05-2011
|
Şarkı seçimi çok güzel.Doğa için insanları harekete geçirmeliyiz.umarım daha çok şarkılar dinleriz sayenizde.Emeği geçen herkeze teşekkür ediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-08-2008
|
Emeği geçen herkesin ellerine, yüreklerine sağlık. Müthiş olmuş. Her gün tekrar tekrar dinliyorum bıkmadan. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-10-2011
|
selam
çok güzel klipler ve şarkılar emeği geçenlerin eline sağlık bende elimden geldiğince sloganınızı üye olduğum sitelerde paylaşmaya çalışıyorum umarım az da olsa bi katkım oluyordur sizi seviyoruz doğa için hep beraber olmak dileğiyle.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 17-03-2013
|
cok güzel |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#294 |