agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Doğaya ve Yaşamınıza Sahip Çıkın > Doğa, Çevre, Ekoloji, Gıda Hukuk ve Politikaları
(https)




Anket Sonuçlarını Göster: ÜÇÜNCÜ KÖPRÜ YAPILSINMI ?
EVET 30 37.04%
HAYIR 51 62.96%
Oy Verenler: 81. Bu ankete oy veremezsiniz

Beğeni Düzeni66Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 12-08-2009, 01:22   #1
Ağaç Dostu
 
karinca70's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 3,235
3. Köprünün başsorumlusu geçmişimizi ve dahi geleceğimizi karartan kara oğlandır!

Üniversitede okurken; Günaydın gazetesinde çalışan kardeşimin eline tesadüfen geçmiş olan 70li yıllara ait bir gazetede okuduğum haberin kara-beyaz resmi şöyleydi: Ceylan derisi henüz icat edilmemiş yıllara ait meclisin karaoğlancıları ellerinde sandalyelerle çobansülücülere saldırıyorlar; sebep ise boğaz köprüsü gereksiz olduğu için istemiyorlar. Lise mezunu karaoğlanın peşinden giden solcukların muhalefet anlayışı; Özal'ın 2. köprü için yapılmaması için çobansülücüklerin kafalarına fırlattıkları vurdukları sandalyelere rağmen satılmasını istemedikleri 1. köprüydü.

Arazi rantçıları ve mafyaları ile kolkola olan sağıcıların planı İstanbul'un küçük bir alana hapsedilmesiydi. Mutlu mesut sağıcı başbakan kentin en rantable arazilerini iç ederken; solbekler henüz futbolda solaçık mevkisinden bihaberdi.

Sağırcıkların metrobüs icadı temelli toplu taşımacılık oyununa bile şiddetle karşı çıkan solungaçların hala nasıl nefes aldıkları bile belli değildi.

Olur efendim 3.sü de olur, 4.sü de olur; basiretsiz solgunların sağıcı soygunlara dur demesi mümkün değildir.

Karaoğlancılar; rahmetli Özal T.C. vatandaşlarına yurtdışı kapısını henüz açmadığı için (tekerleği yeniden icat eyme yolunda altı ok üstü yok yolumuz çok, ....); kır-at yık-at sağırlarına dilsiz kaldılar. Yapılmasın diye inat edeceklerine; yapılsın ama 3 değil 4 şerit; 1 değil 2 katlı olsun demeleri için kır-at gözlüklerini çıkarmaları gerekiyordu.

ASCII Avrupa karakter setinden Türkçe karakter setini; biz hiç bir zaman Avrupa Topluluğuna girmeyeceğiz diyerek reddeden Karaoğlancığın sebep olduğu karakter sorunlarından dolayı kulaklarını çok çınlatmışsızdır. Köprü trafiğinde başvurulacak çınlatgaçlarınız için hedef yine aynıdır: Karatoprakoğlan.

karinca70 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Etiketler
garipçe, köprü, oksijen, orman, rumelifeneri


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:19.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025