![]() |
|
![]() |
#32 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 15-03-2012
|
Arkadaşlar merhaba..siteye yeni üye oldum ismim Mustafa .. Bonsai nin ne demek olduğunu bir kaç gün önce bu siteden öğrendim.. Konya da Dalış merkezi işletiyorum. burası bir klüp kapısı herkese açık.. Bonsai ile ilgilenen arkadaşları burada misafir edebilirim, böylelikle bende ilk bonsai denememi yapmış olurum.. Meram yaka caddesinde Konya dalış merkezi.. Umarım bu organizasyon sözde kalmaz.. Saygılarımla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2011
|
memet hocam haklısınızda kimse ilgilenmiyor sizinle daha öncede bu konuda görüşmüştük herşey lafta kalıyor.saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Ağaç Dostu
|
bu arada bugün bonsai adaylarının tellerini söküp gübre verip suladım ufak defekte uç alarak gelişmeye bıraktım.fidanlıktan citrus,kiraz ve elma fidanları aldım aşının 15cm üstünden kesip saksıya ektim.geçen sene aldıgım kayısı fidanıda bu sene çiçek açacak gibi inşaallah birde meyve verirse süper olacak saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 26-03-2012
|
Konya'da amatör olarak bonsai çalışması yapıyorum. Yeni başladım sayılır, 6 farklı tür ağacım var şu anda. İnternet üzerinden araştırmalarla, daha tecrübeli arkadaşlardan fikir alarak yavaş yavaş ilerliyorum. Fikir alışverişinde bulunmak isteyen arkadaşlarla irtibata geçelim. Öncelikle yazışarak, sonrasında yeterli çoğunluk sağlayabilirsek toplanarak yardımlaşabiliriz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Ağaç Dostu
|
Sn bonsaikon ağaçlarinizin resim lerini de eklerseniz uzman arkadaslar daha çok yardımcı olabilirler bence saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-06-2010
|
Üstad; meyve mi yiyeceksin bonsai mi yapacaksın? karar ver ![]() Şakası bir yana bence meyve verecek olursa izin verme, enerjisini meyveye harcatma derim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Ağaç Dostu
|
sn sakaki öncelikle bonsai,ama birkaç kasa meyve olsa komposto yaparız fena olmaz herhalde sizede gönderebilirim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Ağaç Dostu
|
Yemiş kadar oldum teşekkür ederim. ![]() Başarılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
agaclar.net
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-01-2013
|
Konya'da yapılacak her türlü organizasyona katılmak isterim acemi bir meraklı olarak ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Size yardımcı olacaklardır. ![]() En kısa zamanda sizi de aramızda görmek dileğiyle... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 16-04-2012
|
Ben de Konya'da yaşıyorum ve bonsai ile ilgileniyorum. Aynı zamanda yardımlarınıza da muhtaç biriyim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-02-2013
|
konyada bonsai çalışmalarının olmaması buyuk eksiklik |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 04-07-2013
|
Merhabalar; bende bonsai'ye merak sardım acaba Konya'da uğraşan bilgi danışabileceğimiz birisi varmı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-10-2013
|
Mesajlara bakılırsa Konya'da Bonsai ile ilgilenen bayağı arkadaşların sayısı hiçte az değil . Eğer organize olunursa Toplantıya bende Aksaray'dan gelirim . Bu sayfayı takip edeceğim . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|