![]() |
Alıntı:
|
Natural bioplas
Geçen yıl Denge Tarım Dev kabak yarışmasına Sponsor olmuştu.
1. olan yarışmacıya 5 LT lik Natural Bioplas Biyolojik gübresini hediye etmişti. Ben şimdi kabaklarımda bu ürünü kullanıyorum ve çok memnunum.Yarışmaya böyle sponsorlar bulabilirsek daha renkli geçeceğine inanıyorum. |
Kabağımın rengi giderek koyulaşıyor, bu da onun büyüme hızının azaldığı anlamına geliyor. :(
|
Dev Kabak Yarışması
Düşüncelerim konusunda olumlu **** olumsuz düşüncelerini belirtecek yarışmacı arkadaş yok mu ? Kendimi birden çok yalnız hissettim.:confused:
|
Sercan1969 Merhaba, Önerine katılıyorum. Yalnız bu yarış işini biraz daha popüler hale getirmek lazım. Görsel basını çağırmak, Plaket vermek, yarışmanın yapılacağı yer(herkesin rahat ve kısa zamanda ulaşabileceği) tesbiti gibi.
|
Bence daha görsel yarışmalar yapabilmek için, yarışmacıların da görsel olması gerekir.
Örneğin yarışmacıların 200 kg ve üzeri olması gibi. Selamlar |
4 Eklenti(ler)
Bunlarda benim şampiyon aday adayları
Sevgili todorun gönderdiği tohumların kabakları Eklenti 93186 Eklenti 93187 Bunlarda kendi tohumlarımın kabakları çok iri değiller ama çok güzel bir cins kar gibi beyaz yusyuvarlak ve çok leziz her yıl ekerim. Eklenti 93188 Eklenti 93193 |
Bence de biraz daha gösterişli kabaklar olması lazım ama bir kaç yıla kalmaz muazzam kabaklar yetiştrebileceğimize inanıyorum. Her yıl bi öncekine göre daha iyi gidiyor ve tecrubeler artıyor. 40-50kg.lık kabaklara hemen her yerde rastlamak mümkün ama 200 kg.lık kabak kesinlikle herkesin ilgisini çekecektir.
|
Bu arada indomie nin kabağından daha büyük olan var mı ? :confused:
|
Destekliyorum
Alıntı:
Sayın sercan1969, Sponsor konusunda sizi gönülden destekliyorum. Hatta sadece desteklemekle kalmayıp iki gün önce Simbiyotek Biyolojik Ürünler San. ve Tic. A.Ş. yetkilisi Selim bey ile görüşerek, yarışmamıza sponsor olup olamayacaklarını, kargo ücreti yarışmacılara ait olmak üzere, dereceye girecek ilk üç kişiye ödül olarak; 1.'ye 5 litre Sim Organic + 1 kutu Sim Derma Granül, 1 kutu Sim Derma Toz 2.'ye 5 litre Sim Organic + 1 kutu Sim Derma Granül, 3.'ye 5 litre Sim Organic, verip veremeyeceklerini sormuştum. Ben geçen yıl satın aldığım bu ürünleri bütün bitkilerimde kullanıyorum. Kabak çekirdeğini Sim Derma Toz'a buladıktan sonra saksıya dikmiş, yetişen fidenin köklerini Sim Derma Granül'e buladıktan sonra toprağa şaşırtma yapmıştım. Şimdi de 15-20 günde bir Sim Organic'li su takviyesi yapıyorum. Biraz reklam yapar gibi oldu ama ne yapayım hakediyorlar bunu. Umarım teklifimi kabul ederek hem yarışmamıza heyecan katarlar hem bizleri memnun ederler. ;) |
Sponsor
Eminim kabul edeceklerdir.Sattığı ürüne güvenen bir firma seve seve istediğiniz ürünleri gönderir.Ben Natural Bioplas firmasının hediye ettiği ürünü kullanıyorum ve herkese tavsiye ederim.
|
Merhaba ! Üyelerimiz de onaylarlarsa Bionem Mikrobiyal Gübre olarak sponsor olmaktan gurur duyarız. Sevgiler
Not: Çok teşekkür ederim . Sn.K0900 |
Sanırım dev kabakcılar bu jestinizden mutlu olacaklar:)
|
Sn.K0900 ; Ne yapmam gerekiyorsa siz bana hatırlatırsanız çok mutlu olurum. Sevgiler
|
Sponsor
Yaşasın sponsorlarımız çoğalıyor. :D
Selim bey Pazartesi gününe kadar cevap vereceklerini söylemişti. İnşallah olumlu bir cevap alırız. ;) |
Sitede ürünlerini tanıtanlarında bu başlığı ve mesajları görmesinde galiba çok fayda var:)
Dev kabakcılar seslerini biraz daha duyurmalılar :p |
Alıntı:
yarışmanıza memnuniyetle destek olmak isteriz ve bu teklifinize "evet" deriz. 1.'ye her üç ürünümüzden birer adet 2.'ye istediği herhangi 2 ürünü 3.'ye istediği bir ürünü kargo dahil olarak hediye etmek isteriz ki yarışma daha da hareketlensin. Herkese bol şans! Saygılar. |
2 Eklenti(ler)
Merhaba Arkadaşlar, Yağmurlar benim kabağa zarar verdi. Ana gövde ile kök arasındaki bağlantı çürüdü. Şu an kabak, dışarıda oluşan köklerle idare edecek. Çap 30.5 cm , yarışma için çok iddalıydım. Fakat bu durumda artık hiç sanşım yok. Mucize olurmu bilmiyorum, bakalım kaç kilo olacak. Çürümenin neden kaynaklandığı konusunda bilgisi olan varmı ?
|
Alıntı:
Teşekkürler Simbiyotek, yarışmamıza heyecan kattınız. İlk 3'e girmek şart oldu. :D:D:D |
Başlığın izleyicisi olarak, Sn. Simbiyotek'e katılımcılar adına teşekkür ediyorum.
Diger, satıcılarda bu başlığı ve yazışmaları görürler umarız. |
Bionem Mikrobiyal Gübre olarak ;
Yarışmanın heyecanını biraz daha arttıralım. Bizler de yarışmanın 1.sine 3 litre BİONEM ,2.sine 2litre BİONEM , 3. gelene 1 litre BİONEM Kargo ücreti de firmamız tarafından karşılanmak üzere hediye etmeyi kabul ve taahhüt ederiz. Tüm yarışmacılara BİONEM MİKROBİYAL GÜBRE OLARAK Başarılar dileriz. Herkese sevgiler |
Sonuncuya bir şey yok mu?
Sonuncu olmayı garantiledik sayılır:) |
Sn.Serdar ; Siz gönlümüzün birincisisiniz .
|
Teşekkürler;
Siz de "zehirsiz tarım"ın birincisi olacaksınız inşallah:) |
merhaba
arkadaşlar sponsorluk konusuna fazla takmayın. gördüğüm kadarıyla herkes 5-10 lt gübreye dünden razı verda tarımın gübrelerinden ilk üçe girenlere ben gübre gönderebilirim. yani ilk sponsorunuz hazır. mustafa eser |
1 Eklenti(ler)
Benim kabaklar iyice büyüdü. ancak ilk tutan kabaklarım genellikle çiçek kısmından çürüme yaptı. ikinci tutanı büyütüyorum. sap ve gövde gelişimi bizim buralarda yetişen kabaklara göre çok sert. tutunmak için kullandığı filizler de oldukça kalın ve inatçı. bakalım bio-one organik gübre uygulamasıyla kaç kilo ya çıkacağım.
|
Alıntı:
Zaten yarışma başlarken ortada sponsor ve gübre hususuda yoktu. Sizinde katılımcıları teşvik etmeniz, yarışmanın daha heyacanlı ve gündemde tutma amaçlı ince düşünceniz tadire deger. Bu kabak yarışması gelişerek, önümüzdeki yıllardada Türkiye gündeminede taşınacak gibi gözüküyor :) Ayrıca yarışmaya katılan arkadaşlarımızdanda fotoğraflarını ve deneyimlerini aktarmalarını bekliyoruz. |
Alıntı:
Valla bahçede o kadar iş-güç varki, iki kök dev kabağın dibine birer kürek yanmış gübreyi attım mı atmadım mı hatırlamıyorum. Suyuda ne zaman yağmur yağarsa o zaman. Buna rağmen bir tanesindeki kabak futbol topu büyüklüğüne ulaştı:) Artık az mı - çok mu yarışma sonunda göreceğiz:) |
Yarışma dışı biri olarak sizlerin uyğulamalarına bakarak bende (tohumu dev mi, piğme mi bilmiyorum) kabak yetiştiriyorum, henüz benim kabaklarla futbol oynanacak hale gelmedi.
Belki masa tenisi oynanır :) Yarın fotoğraflarım, katılımcılara manevi doping sponsorluğu olur. |
Ben 15 mayısta 4 tane tohum ekmiştim 3 tanesi hiç çıkmadı. Bir tanesi hala karasız. 2 cm toprak üstü bekliyor. Bu saatten sonra çıksa ne olur? Ama inatla bekliyorum. Ne yapacak bakalım. Fotoğraf çekmeye değmez. ( Sanırım diskalifiye oldum :) :)
Tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:26. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025