![]() |
|
![]() |
#1 |
agaclar.net
|
Dev ürün yarışmaları için önerileriniz
Önerilerinizi yazın, kurallarını oluşturup yarışmayı başlatalım... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-04-2007
|
Bizim köyde en uzun havuç yarışması yapılıyor. Ben bu sene katılacağım. Yarışmayı burada da yapalım mı? Tabii katılan olursa... Herhangi bir çeşide bakmadan böyle bir yarışma ilgi çekebilir mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Özel bir havuç çeşiti belirlemezseniz ben bu yarışmayı peşinen kazandım o zaman ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-04-2007
|
Beni çok güldürdünüz. Çok yaşayın. Zaten sizi bu yarışmalardan muaf tutmak lazım. Şaka bir tarafa, bizim köyde, sırf uzasın diye özel borular içinde yetiştiriyorlar. Bazıları 1,5 metreyi buluyor. Ne verdiklerini bilmiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-02-2007
|
Dev domates, bal kabak, uzun kabak, havuç, ayçiçeği, karpuz vs. eklenebilir sanırım. Bu sene nasip olursa bende katılacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
agaclar.net
|
Alıntı:
![]() Havuç için uygun zaman mı? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-02-2009
|
Acur (Hıttı) yarışması yapalım. ![]() Konu mankeni torunum Doğa. Düzenleyen indomie : 13-03-2010 saat 04:04 Neden: Görüntüsü kaybolan resmin tekrar yüklenmesi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-02-2007
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 25-06-2009
|
Katılımcılar çoğunlukla bahçesi olanlar ;ne yazık ki; biz gibi bu zevkten mahrum olanlar için; >>Her ürün altında balkonda üretilen dev ürünler yarışması şeklinde alt başlık açılabilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Moderatör
|
Bence çoğu bitkinin yarışması yapılabilir ama hepsine yetişmek imkansız ayrıca iklim de müsade etmeli. Bazı ürünler bölgelere göre farklı aylarda ekiliyor. Mesela havuç artık Adana'da ekilmez sadece çiçek alırız, yenilecek kısmı oluşturması zor havalar ısınmaya başladı ama iç bölgelerde bahar aylarında ekimi yapılıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Yeni Üye
|
![]() börülce de olabilir. Ben bir ara 1 metreye yakın börülce üretmiştim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-04-2010
|
Mısır yarışması lmasnı bende isterim arkadaşlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2007
|
Merhaba ; Bu sene ben kabak yarısmasına katılıyorum arkadaslar ama buyuk ıhtımal ıle ılkı gerceklestırebılecegım bır dal daha var plastık cay bardagında mısır,fasulye ve susak yetıstırecegım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2009
|
Şimdi tam zamanı olduğu için aklıma geldi, en büyük şeftali yarışması yapabilirmiyiz acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-03-2012
|
Ürün yelpazesi geniş olduğu için bir referans bulunamamakta sanırım ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2017
|
Bu yıl domateste dev ürün yarışması yapsak nasıl olur ? Gerçi zamanında 1,570 gr'lık domatesle son noktayı koymuşlar, bu rekorun kırılması imkansız gibi duruyor ama bir şansımızı deneyebiliriz pembelerle ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
agaclar.net
|
Olur tabii ![]() yarışma kuralları konusunda kafanızda oluşan fikirler varsa yazın hep birlikte üzerinde düşünelim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2014
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2017
|
Alıntı:
![]() -Kural olarak domates çeşiti sınırlaması olmasın -İstediği kadar bitki yetiştirebilmeli. -En büyük domates yarışmasını kazanan arkadaş o büyük domatesin genlerinin devamını sağlamak ve daha fazla domates sever arkadaşa ulaşması adına bir sonraki yıl paylaşım etkinliğinde paylaşmayı kabul etmeli. -Herhangi bir süre kısıtlaması olmamalı çünkü iklim farklılıkları ayrıca çeşit farklılıkları olacak bu yüzden bu tarzda bir zamanlama yapmak çok zor. -Dev domates konusunda domatesin fotoğraflarını ve süreci belli aralıklarla atmalı ki biraz heyecan olsun. -Ayrıca katılmak isteyenler o konuya katıldıklarını belirtmeliler kaç ay sonra herhangi bir üye tarafından bakın benim domates ne kadar büyük tarzı bir paylaşım kesinlikle kabul edilmemeli,yani katılımcılar en baştan belli olsun. -En ağır domatesi yetiştiren kazansın Benim aklıma gelenler bunlar şimdilik. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-01-2021
|
Bence en büyük hıyar yetiştirme yarışması olsun. Tohum ekme zamanı yakın. Her yerde kolayca yetiştir. Bahçesi olmayan da balkonda yetiştirebilir. Dev hıyar güzel olur bence ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2014
|
Etrafımız hıyar dolu, hem de koca koca hıyarlar...Domates iyidir, baktık olmadı salça yaparız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-03-2020
|
klasik gelebilir ama karpuz güzel olur |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-09-2021
|
Konu başlıklarında olduğu gibi her sene için domates, kabak, karpuz vb yapılabilir aslında. Heyecanlı da oluyor. Umarım devam eder. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-07-2022
|
“2024 Dev Domates” yarışması yapsak mı, ne dersiniz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |