![]() |
|
![]() |
#241 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-02-2009
|
Tebrikler
Sayın almira, 2010 yılının birincisi olarak başta sizi ve dereceye giren diğer arkadaşları tebrik ederim. Sayın almira, 2010 yılında genel olarak bütün sebzelerde yaşanan olumsuzluklar gözönüne alındığında 38,1 kg bence büyük başarı. Sizi tekrar tebrik ediyor ve 2011 yılının daha verimli geçmesini diliyorum. Saygılarımla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Tuzzen, Sayın Sercan1969, Sayın Sakagun, Sayın T-Turabi, Sayın Capitano ve Sayın İndomie; güzel sözleriniz ve düşünceleriniz için teşekkür ederim. Beni birinciliğe layık gördüğünüz için gururluyum. Özellikle tohumların bana ulaşmasını sağlayan Sayın İndomie'ye şükranlarımı sunarım. Hediye göndermek isteyen arkadaşlara da ayrıca teşekkür ederim. Ancak birinci site yönetimi tarafından sanırım henüz onaylanmadı. Bu yüzden şimdilik adres göndermeyeceğim. Onaylandığı takdirde yarışma gereği tohumların bir kısmını da paylaşım için göndereceğim. Saygılar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2009
|
Dereceye giren arkadaşları tebrik ederim. Geçen yıl Temmuz- Ağustos aylarında Menderes Ovasında yaşanan aşırı sıcaklar nedeniyle yarışmadan erken çekilmek zorunda kaldım. Ancak bu yıl yaklaşık 1000 rakımlı yaylada dikim yaparak, dereceye gireceğimi ümit ediyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-01-2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-03-2009
|
Dereceye girenleri tebrik ederken, giremeyenlerede gelecek yıllar başarılar dilerim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 | |
agaclar.net
|
Alıntı:
Site yönetimi uyuyor ![]() 1-almira= 38,1 kg 2-yonal= 34 kg 3-Capitano= 31,4 kg Katılan tüm arkadaşları kutluyoruz... Kimler ilk üçe girenlere ne ödül vermek istiyor, yazabilirsiniz... Almira, dağıtmak üzere kaç tohum ayırdığınızı da yazar mısınız? Ne yazık ki sadece tohum almak için özel mesajla başvuran, sonra kendilerinden hiç haber alamadığımız arkadaşlar oluyor. Önerim, özel mesajla yapılan başvuruları gözardı edin. Tohum isteyenler için ücretsiz dağıtım bölümünde bir başlık açın. Başvuruları daha sonra değerlendiririz... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Malina; çok teşekkür ederim. Artık gönül rahatlığıyla kendimi birinci kabul edebilirim. ![]() Kabağı henüz kesmiş değilim. Bu yüzden içinde kaç tohum olduğunu bilmiyorum. Yarışma gereği tohumların üçte birini paylaşıma sunacağım. Sayın sercan1969; hediyeniz seve seve kabulumdur. Adres bilgilerimi ileteceğim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
agaclar.net
|
Buradaki bir konuyu ayrı başlık olarak taşıdım. Oradan devam edebilirsiniz. Adını değiştirebiliriz, ne diyeceğime karar veremedim ![]() Balkabağı Kulübü |
![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 26-01-2007
|
Malina, çok güzel bir girişim, adı da tam uymuş bence. |
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2010
|
Böyle büyük kabaklardan sonra bence kabak tarifleri yazsak daha güzel olacak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-11-2010
|
Dereceye giren arkadaşları tebrik ediyorum..Eger kabul ederlerse bende ödül olarak tekne gezisi ve balık avı öneriyorum.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Ağaç Dostu
|
İstenilen herhangibir tarih olabilir Düzenleyen yaşar kaptan : 17-01-2011 saat 18:14 Neden: yanlış yazı |
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Ağaçsever
|
Kaptan bu teklife hayır demem imkansız, ama inşallah yer ve zaman uygun olur. Nerede tutacaız bu güzel levrek, iskorpit vs leri? |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Ağaçsever
|
Yemek tarifleri de elbette konu olabilir bence. |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Ağaç Dostu
|
Bu balık avı için kabak yetiştirip dereceye giresim geldi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Ağaç Dostu
|
İzmir mordogan,dayım beklerim...Balık zamanı olarak levrek ve mercan var.Levrek avı için çok erken saatlerde çıkmak gerekiyor ve ve yakalanması enzor balıklandandır.Mercan günün hersaatinde tutmak mümkün resimdeki mercanlardan kesin olarak tutabilecegimizi söyleye bilirim....Çupra neyazıkki geçip gitti belki tektük tutma şansımız olabilir..Gelmek için zamanı siz ayarlayın ben zamana uyarım..iritbat için 0535 516 00 61 |
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Ağaç Dostu
|
Kabak yetiştirmek çokgüzel ve keyiflidir..ama okadar beklemene gerek yok atla gel çıkarız |
![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Ağaç Dostu
|
Yaşar abicim keşke atlayıp gelebilsem. Hafta içi iş, hafta sonu kurs. Sosyal aktivite namına birşey yapamıyoruz bu aralar ![]() Kabak tatlısını çok sevdiğim için 2 senedir ekiyoruz. Ama sizler kadar büyük yetiştiremedim henüz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-12-2010
|
Arkadaşlar ben kabak yarışmasına katılamadım ama bende irili ufaklı kabak yetiştirdim. Sabah kabak, akşam kabak Tatlısından yemeğine hertürlü çeşidini yaptik, yedik. Bir deyim vardır ' Ye Kabağı Salla Göbeği ' derler yerinde bir tabir. Müthiş göbeğe neden oldu. Şimdi eritmek için uğraşıyorum. 2011'de bahçemde kabak dikmeme kararı aldım. Yaşar kaptan, Teknedeki fotoğraflarınıza tekrar tekrar baktım. İzmire geldigimde sizinle tanışıp balığa çıkmak isterim. ( Dereceye Giren Arkadaşları Tebrik Ederim ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-06-2009
|
Sayın Sercan1969, İkiciye de 5 adet Yer kirazı fidesi düşermi. ?. 2010 verimli geçmedi, kök boğazı mantarı oldu.İnşallah 2011'de 100 kg üzerine çıkmayı hedefliyorum. Birinci ve Üçüncü arkadaşları tebrik ediyorum. Saygılarımla, Yusuf ÖNAL |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-12-2007
|
değerli arkadaşlar emek verip yetiştiren tüm arkadaşları tebrik ederim.Acaba bir kaçtane tohum bizede gönderebilirmisiniz.göndersemesenizde sağolsun. |
![]() |
![]() |
![]() |
#265 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Dereceye giren akadaşları kutlarım. Sn. Yaşar Kaptan, yaşam biçiminizi kıskandım valla. Dilerim ki, herşey gönlnüzce olsun. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Ağaç Dostu
|
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim sn Agozce....Sizinde gönlünüzdeki yaşamı gerçekleştirmeniz dilegiyle...selamlar.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-01-2009
|
Sevgili Almira sizi ve dereceye giren arkadaşlarımızı kutluyorum. Sevgili malinanın önerisi çok şirin "Balkabağı kulübü" .Tohumlarımı bu yıl dikip bu serüvene ben de katılacağım inşallah. |
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-03-2010
|
tebrik ediyorummm... |
![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | |