![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-11-2008
|
Sayın İndomie şampiyonluğunu tebrik eder başarılarının devamını dilerim. Bu arada tohumlar içinde beni ilk sıradan yazabilirsin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-02-2009
|
Alıntı:
Teşekkürler sayın malbman, sayın odemis35, sayın sercan1969, Migros mağazasındaki tartının göstergesinin yüksekte olması nedeniyle; kabağın tamamını ve tartının göstergesini kapsayacak bir fotoğraf çekildiğinde tartının göstergesi okunamıyor, tartının göstergesi okunacak şekilde fotoğraf çekildiğinde ise kabağın tamamı görüntülemiyor. Sayın Nail Sarı ve sayın Murat Altan (özen) de fotoğraf çekmişlerdi. Rica etsek onlarda ellerindeki fotoğrafları yükleseler... Tohum ekimi : 15.03.2009 Fide ekimi.... : 27.04.2009 Hasat......... : 26.09.2009 Net ağırlık.... : 71.9 kg. Jüri üyeleri : sayın malbman, sayın Murat Altan (özen) ve sayın Nail Sarı Düzenleyen indomie : 04-10-2009 saat 00:54 Neden: Sayın özen'in nik'inin Murat Altan olarak değiştirilmiş olması |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 26-01-2007
|
Tebrikler Ben bu sene başarısız oldum ve 16 kg civarında kaldığımdan fotograf bile çekmedim. Kısmetse seneye. Tekrardan candan tebrikler, kutlarım. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 31-03-2009
|
Gdo
Dev kabaklar acaba GDO'lumu bilen varmı ? |
![]() |
![]() |
![]() |