![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-10-2007
|
Alıntı:
kıtlık olduğunda depoda besin ürünü saklamak istiyorum. buğdayı ilaç kullanarak yaklaşık 10 ay saklayabiliyoruz. ben hem ilaç kullanmak istemiyorum hemde saklama süresini uzatmak istiyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-09-2007
|
Ürünlerinizi depolaycağınız yer için şu şartları temin etmeniz gerekmektedir; -Binaların dış duvarlarıyla iç bölmeleri malın basıncına dayanacak sağlamlıkta olmalı, -Çatılar sağlam olmalı, içeriye yağmur ve kar suları sızdırmamalı -Zemin toprak yüzeyinden yüksek, su biriken yerlere ve sel yataklarına uzak olamlı, -Taban ahşap, beton veya taş döşemeli olup malın ağırlığı ile çöküntü yapmayacak derecede sağlam olmalı, -Duvar ve iç bölmelerin iç yüzeyleri düz ve sıvalı olmalı, -Dış hava sıcaklığındaki değişikliklerden en az etkilenecek bir yapıya sahip olmalı, -İçinde yanıcı ve patlayıcı maddeler bulunan bina ve tesislerden en az 100 m uzak olmalı, -Giriş ve çıkış kapıları taşıtların yanaşabilmesine, yükleme ve boşaltmaya elverişli olmalı, -Deponun içinde veya zararı dokunacak kadar yakınında diğer binalara ait su ve lağım tesisatı bulunmamalı, -Ürüne zarar verecek derecede giderilmesi güç veya imkansız koku depoya sinmiş olmamalı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|