agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Doğaya ve Yaşamınıza Sahip Çıkın > Daha İyi Bir Yaşam İçin
(https)




Beğeni Düzeni290Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 26-11-2016, 13:04   #18
Ağaç Dostu
 
erkanbey's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-08-2013
Şehir: Samsun
Mesajlar: 656
Sayın TCM kiloyu doğal yoldan hızlı vermenin zararı varmıdır?Biliyorsunuz ki hareketsiz olan ve dengesiz beslenen birisi,spora başlar ve dengeli beslenmeye başlarsa,ilk aylarda çok hızlı kilo verir.Durum böyle olunca da etrafındakilerden hızlı kilo vermek iyi değil diye tepki alır.Ne yani kilo vermeye odaklanmışken aman biraz daha yiyeyim,yavaş zayıflıyayım mı diyeceğiz?

Kendimden örnek vereyim,1.70 boyundayım,kilom 94 dü.İlk iki ayın sonunda 15 kilo verdim.Sonra 1 aydan fazla almam gerektiği kadar kalori aldım belkide biraz daha fazla.Artık kilom artmıyordu tekrar diyete başladım iki haftada 3 kilo daha verdim.Bunları doktora gitmeden ve spor salonuna gitmeden yaptım,ama çok fazla araştırıyorum,emin olun çok sağlıklı da besleniyorum.Daha öncede kilo vermeyi denemiştim gene ilk aylarda hızlı vermiştim.Biliyorum sürekli kilo alıp vermek iyi değil,o yüzden bu sefer yaşam tarzımı komple değiştirdim.Şu anda 75 kiloyum ve 70 e kadar devam edeceğim.

İlk iki ayın sonunda kayınpederimin arkadaşı sağlıkçıymış ona demişki hızlı kilo vermek uyuyan kanser hücrelerini uyandırır.Şimdi kiloyla uğraşırken birde kayınpederle uğraşıyorum.Bu kanser hücreleri ben çorabımı iki elle giyecek kadar eyilemezken uyuyorlardı da şimdi fit bir vücuda sahip olunca mı uyanıyorlar?Belkide doğruluk payı vardır bilmiyorum.

Ben yaşam tarzımı deyişmeye temmuz un ikinci haftasında karar verdim,ramazan bayramıydı herkes çok kilolusun bu yaşta iyi değil diyordu,şimdi o kişiler çok zayıflamışsın bu kadar yeter diyor,bunun verdiği haz bile insana yetiyor emin olun,hayat artık her yönüyle daha güzel.Sirke,turşu,yoğurt forumlarında beni bol bol görmeniz mümkün,çünkü doğal beslenme gerçekten çok önemli,sporda bir o kadar.

Size böyle bir konu açtığınız için ayrıca teşekkür ediyorum.

Ozlem A, TCM, Vegy ve 1 kişi beğendi.
erkanbey Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:34.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2026