![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
agaclar.net
|
Geçmiş olsun... Sitelerin ortak bahçeleri önemli bir sorun. Apartman bahçesindeki ağaçları kesmek diye bir başlığımız var. O da sık yaşanan sorunlardan biri... İsterseniz buradaki Sitelerin ortak bahçeleri mesajlarını Daha İyi Bir Yaşam İçin bölümüne taşıyabilirim. Burada arada kaybolmaz; yapılabilecek şeyler varsa, aynı sorunları yaşayanlar için bulunması kolay ayrı bir başlık olur. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Sayın Malina, ben Yeni Gine'nin paylaştıklarına çözüm anlamında bir şey yazıp yardım edemedim (sadece ben de aşinayım diyebildim özetle) ama hangi bölüm/ başlık uygun düşecekse orada olabilir. En azından şahsen bunu söyleyebilirim. Güzin Hanım'ın önerisi olmuş. Belki gene benzer sorunlar yaşayanlar çeşitli şeyler de önerilebilir, bilemiyorum. Benim için farketmez. Düzenleyen Cymbelina : 27-01-2013 saat 23:31 Neden: ilave- harf hatası |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
agaclar.net
|
Alıntı:
Anlatamadım şey de bunun benim için sorun olması diye bir durum yok ![]() Konunun içeriğine uygun olmayacak... Bu site bahçesinin bir bölümünü siz kullanıyorsanız, kendinize bahçe sayfası açabilir ve doldurulması gereken soruların, size uygun olanlarını cevaplarsanız. Bahçe sayfası açmak için tapulu bahçe de gerekmiyor ![]() Bahçe sayfanızı bekliyoruz ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|