![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Bitlis Barınağı Acil Yardımlarınızı Bekliyor
Arkadaşlar, bir şeyler yapma zamanı, bir aylık kontör paramızı ya da ne bileyim daha işe yaramaz işlerde kullandığımız üç-beş kuruşla bu hayvanlara yardım edebiliriz, belli ki zor durumdalar... •Yavrular İçin ÇOK ACİL Junior Kuru Mama/Konserve Mamaya İhtiyaç var. Bitlis'e büyük uğraşlardan sonra bir hayvan bakımevi kuruldu. Bitlis Belediyesi, bu konuda her türlü yardımı elinden geldiğince yapmaya çalışıyor; fakat malum, imkanlar çok kısıtlı. Bitlis, kış şartlarının çok çetin geçtiği bir şehir ve barınağın çok acil kuru mama ihtiyacı var. Yavrulu anneler için kulübeye ve battaniyeye de ihtiyaç var. Yavrular, metrelerce biriken karların arasında yaşama tutunmaya çalışıyor. Bu barınaktaki canlar sizlerden gelecek olan yardımları bekliyor. Duyarlı hayvanseverlere şimdiden teşekkür ederiz. LÜTFEN BU HABER LİNKİNİ SOSYAL PAYLAŞIM SİTELERİNDE PAYLAŞINIZ. Temel İhtiyaçlar: •Kuru & Yaş Mama NOT: •Yavrular İçin Junior Mamalar •Makarna •Battaniye, Kalın Örtü, Sıcak Tutacak Her şey •Kulübe ve Kulübe Malzemesi NOT: Yardım paketlerini kargo yoluyla yollamayanlar, kolileri/paketleri Bestvan otobüs firmasına verebilir. Yardım kolinizin/paketinizin üzerine aşağıdaki adresi yazınız. Ayrıca DR. Damla Şahin ismini + telefon numarasını koliye/pakete yazdığınızda, otobüs DR. Damla hanıma ulaştıracaktır. Bilgi ve İletişim : Dr. Damla ŞAHİN 0505 399 14 00 ADRES: Bitlis Belediyesi Hayvan Bakımevi ve Rehabilistasyon Merkezi Eski Best Sigara Fabrikası BİTLİS/Merkez |
![]() |
![]() ![]() |
|
|