agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Doğaya ve Yaşamınıza Sahip Çıkın > Daha İyi Bir Yaşam İçin
(https)

Beğeni Düzeni8Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 14-12-2010, 13:06   #11
agaclar.net

MeyveliTepe's Avatar

Giriş Tarihi: 22-03-2007
Alıntı:
Ben, işin nasıl yapılacağı değil nasıl olması gerektiğini belirtiyorum. Yapmak organize etmeyi, olması gerekense konu hakkında fikir belirtmeyi ifade eder. Şüphesiz ki organizeyi tüm üyelerine ulaşabilme imkanı ile agaclar.net daha iyi yapacaktır. Bunu yaparken de firmalarla yan yana, onlarla ile işbirliği yaparak değil, kendi üyeleri ile. üyelerinden gelen gücü ile yapması ise benim önermemdir.
...
Sonrası için diyeceklerim; Ne üyeler bir araya toplansın, ne bilmem kaç bin kişi olunsun. Bunlar çözüm değil çevre kirliliğinin bir başka şekli. Binlerce insan çevreyi savunmak adına bilmem hangi firmanın sponsorluğunda dağıtılan kumanyalar ile geldikleri yer için daha önceden planlanmamış bir kalabalık baskısı oluşturarak, bağırıp, deşarj olup, çevreyi koruduk diye mutlu-mesut eve dönecek. Dönerken de ardında kirliliğini bırakacak. Dediklerimden bunlar anlaşılmışsa yok kalsın. Ben çevreci değilim.
Devam edelim,
- Ortada kirli bir dere var. İnsanlar kirletmiş.
- Temizlenmesini istiyoruz.
- Temizlerken kurum ve firmalardan uzak durulacak, hiç bir ürün kullanılmayacak.
- ağaçlar.net organize ederek üyelerden gelen güç ile yapmış olacak.
- Üyeler bir araya toplanmayacak, dere kıyısına gidilip bağırış olmayacak, kumanya zaten yasak.
- Bunlar "olması gerekenler" olduğu için işin asıl fikri oluyor.

Yalnız, sahibi olduğunuz bu fikir, "uzak duralım" dediklerinizi içeriyor ama bu derenin nasıl temizleneceği konusunda bir şey içermiyor. Sizden bu fikirin arkasındaki derenin temizlenmesi bilgisini de rica ediyoruz.

MeyveliTepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:36.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025