![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-02-2008
|
Sayın Doğasever, Ancak ve ancak size bu kadar güvenilebilir. Hani artık yazmayacaktınız. Bu kaçıncıya söylediğiniz sözün arkasında durmamaktır. Siz hep böyle söylemlerinizin arkasında durmaz mısınız ? Bir lise talebesine yönelttiğiniz sorular daha önce sizden istenilen bilgilerdi. O lise talebesi herhalde yüzdüğünü iddia ettiğiniz kaplumbağların fotoğraflarını cekmek istedi ama maalesef fotoğraflıyamamış, Sizin elemanınız değilmiydı dozlama yapılan yerde derenin dibinin göründüğünü yazan. Hangi devriyeler atık deşarjının kontrolünü yapıyor ? Size tavsiyem lise talebeleri ile üğraşmayın. Ergene yi kurtarmak istiyorsanız önce kirlenmenin engellenmesine katkıda bulunun. Bunu yapamıyorsanız hiç değilse suyun havalanmasını sağlayın ve sudaki oksijenin arttırılmasına yatırım yapın Ergene kirlenirkende temizlenebilir diyen her kese teklif ediyorum.! Ben tek başıma evinizi kirleteceğim siz üç kişi evinizi temizlemeye çalışacaksınız, eğer evinizi temizliyebilirseniz o zaman ben de size inanırım. Önce kirlenme durdurulmalı iş yapın iş SHOW değil, Sevgiyle kalın, |
![]() |
![]() ![]() |
|
|