agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Doğaya ve Yaşamınıza Sahip Çıkın > Daha İyi Bir Yaşam İçin
(https)




Beğeni Düzeni8Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 23-10-2010, 00:17   #11
Ağaçsever
 
gündöndü's Avatar
 
Giriş Tarihi: 19-10-2010
Şehir: tekirdağ
Mesajlar: 31
Tüm konuyu baştan sona kadar okudum. Muratlı 'da eğitim gören bir öğrenci olarak dere de koku giderilme çalışması yapıldığından bu geceye kadar haberim yoktu. Sayfayı Sn.acemi çaylak'ın önerisi üzerine okudum.

Bu kadar çalışma ve bunca insanın çabasının üzerine sabahları ve özellikle de hava da sis varken derenin o tahammül edilemez kokusunun devam etmesi beni oldukça üzdü. Muratlı deresi için koku giderme çalışması yapıldığını bilmiyordum.

Herkesin söylediği gibi koku kesilmek isteniyorsa önce dereye akan (akıtılan) kirli sulara dur denmeli. Aksi takdirde yapılan çalışmalar bana göre de geçici ve kaynak israfı olarak nitelendirilebilecek düzeyde olmaya mahkum. Belki düşüncemin pek bir önemi yok ama zamanımın çoğunu o kokuyla geçiren bir öğrenci olarak olaya ticari gözle bakılmaktan vazgeçilmediği sürece koku giderme çalışmasının bir işe yarayacağı konusundaki olumsuz görüşümü de belirtmek isterim.

gündöndü Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:07.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025