![]() |
vft'nin yatmasına daha var kasım'da yatıyo :D benim zaten tohumlarım ekili 2-3 haftaya çıkarlar :D bu yüzden baş etmek zorundayım.
|
Ben her ihtimale karşı ilkbaharda alacağım. :)
|
Şu andan itibaren bir 3 dionea muscipula birinin sağlık durumu iyi diğerlerinin kötü malum yapı market. Bir sarracenia titan iki sarracenia purpurea Ve 3-4 tane hybrid'im var. En yakın zamanda fotoğrafları koyucam.(sarr'ların türlerinden emin değilim)
|
Valla bende her geçen gün yeni (tropikal) meyve fidanı oluyor. Yeniler=kahve,chokberry,maqui,mango,mini tomarillo,soursop) en yeniler. :)
|
evet akadaşlar 3 hafta önce ektiğim 10 tohumdan ikisi çimlendi bakalım daha çimlenecek mi
|
Benim mango'da çimlenmek üzere. :)
|
2japon gülü
1japon sazı 1 bardak menekşesi 25çeşit kaktüs ve sukullent 5sardunya (şu an hepsi bir saksıda) 1kılıç çiçeği 1avokado 2çeşit begonya 1zakkum 3 renk izmir güzeli 1kurdele çiçeği bahçem olduğu için onlarca çeşit bitkim daha var ama hepsi dışarıda:) |
Alıntı:
|
Ya çocuklar siz gerçekmisiniz? Şaka gibi bu kadar bitkiyi siz mi yetiştirdiniz? Sizleri nasıl yetiştirip büyüttüler?
Ne kadar özendiğimi hayal bile edemezsiniz. Biz o kadar bitki delisi olup severken, çoçuklara ters tepip teknoloji manyağı oldular. ALLAH biraz da bizimkilere bulaştırsın sizi tebrik ediyorum. |
Alıntı:
"Allah sizede sizin gibi evlat versin"der ve hep içten söyler. |
Sevgili fatih annen size sizin için en güzel duayı yapıyor. ALLAH ondan razı olsun anneler evlatları için en güzel şeyleri isterler .Benimkilere gelince oğlum 24 yaşında ege üniversitesi mühendislik mezunu şimdide kamu yönetimi 3 sınıf herhalde ben bitki hastası olup sayıyı abartınca saksı taşımaktan bıktı hiç sevmiyor. kızım kocaeli üniversitesi mezunu binicilik antrönörü 3 yıldır çalışıyor atlar dahil bütün hayvanlara hasta bayılıyor ama bitkiler hiç ilgisini çekmiyor . ben de sitede sizin gigi gençleri görünce bayılıyorum olsun sizde bizim evlatlarımızsınız.istediğiniz beyendiğiniz bir şey olursa lütfen yazın seve seve gönderirim,hepinizi seviyoruz..
|
Sayın Kılıç, yaş itibari ile 35 yaşına kadar bitkilerle hiç ilgilenmedim. Annem babam ziraatçi, bütün büyüklerim çiçek sever ve bakar. Bense çocuklarınız gibi karşı koymaz ama ilgilenmezdim. Yaş kemale erince gördüm ki, bitki sevgisi de genlerle geçiyor... Hatta annemin en sevdiği çiçekti, babam bunu severdi diyerek ülkenin öbür ucundan çelikler getirtiliyor... Sizin kadar çok bitki seven birinin çocuklarının başka şansı yok gibi geliyor bana...
|
Bitkiler gerçekten kendimi rahat hissetmemi sağlıyor hele o güzel çiçekleri açarken izlemek ayrı bir huzur veriyor(çiçeksiz olanların yeri ayrı tabii)
|
Sevgili nejla inşallah bende bu çocukların teki bari annelerine çekseydi diyorum ,inşallah geç olmadan bu güzelliklerin farkına varırlar..
|
1 saksı su kabağım
1 saksı kirazım 3 saksı gala çiçeğim. daha alacağım |
Bende de 1 saksı Bonsai 1 saksı da Begonya var.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:28. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025