![]() |
Çekinme devam et :)
|
21 adet tohumda vft
200 adet tohumda drosera capensis 100 adet katlama işleminde darlingtonia californika 7 adet filizlenmiş 30 cm civarında nohut. 5 adet filizlenmiş 30 cm fasülye (biri 40 cm) Bir türünü bilmediğim kaktüs. Kaktüs biraz sağlıksız diğerlerinin durumu malum. (iyi seyirler dermişim) |
Genç arkadaşlarımızın bu çalışmalarını gördükçe mutlu oluyorum, hepinizi çalışmalarınızdan ötürü tebrik ederim arkadaşlar. Çalışmalarınızın aynı hızla devamını dilerim...
Sevgiler ;) |
Sevgili tropik, görüyorum ki 13 yaşındasınız, bu kadar bitkiyi ne zaman yetiştirmeye başladınız, hepsine tek tek bakmak oldukça zor olmalı.
Sizde bu yaşta bu şevk varken, bir kaç yıl sonra neler yaparsınız kimbilir. Sakın sorgulama gibi algılamayın yazdıklarımı, öyle hoşuma gitti ki, yazdıklarınız, sizi tebrik ediyorum, başarılarınızın devamını diliyorum. Bizimle bu güzellikleri paylaşmayı düşünmezmisiniz, yok yok tohum çelik olarak değil, fotoğraf olarak :) Sevgiler. |
Çok teşekkürler Adalet hanım ama ben fotoğraf yüklemeyi bilmiyorum.:)
|
Birkaç yıl sonra Hollandaya gidiyorum sadece peyzajla ilgili bir okula.Bitki yetiştirme konusuna gelince bazen yorucu oluyor ama çok zevkli malesef benim yaşımda kimse bitkilerle ilgilenmiyor. :(
|
Foruma fotoğraf nasıl yüklenir? başlığını bir oku istersen Sevgili Tropik yardımcı olabilir sana...
|
Alıntı:
|
Sevgili MaviKan,Forum kurallarını okuyup kabul ettiğiniz için forumdasınız.Ancak Forum kurallarından biri de fotoğrafların foruma yüklenmesi.Lütfen bu kurala uyalım.
|
Alıntı:
Bir de şu bilgisayar kullanmasını becerebilsem! |
http://www.agaclar.net/galeri/files/...ds_z_thumb.jpg
böyle yapabilirsin yüklemeyi veya bluutoth'la :D |
bahçemden görüntü
5 Eklenti(ler)
İşte size bahçemden görüntüler daha binlercesi var onlarıda yükleyeceğim,Güneşte çeklimiyor;)
|
1.cherimoya,2.pomelo,3.soursop,4.papaya,5. stapelia
|
etoburları koy sen merak ettim şimdi :D
|
Bu sefer biraz fazla olacak. :D
|
5 Eklenti(ler)
1.ağaç kavunu tomurcuk 2. 2 adet feijoa 3. 2 adet avokado 4. araucaria 5.callistemon ve ben
|
5 Eklenti(ler)
1. avustralya karadutu 2.craton'lar 3. çikolatalı trabzon hurması 4. demirhindi 5. diffenbachia camilla
|
Maşallah, Allah nazarlardan saklasın.
Tabiat sevgisiyle dolu, pırıl pırıl bir insan ve sevip okşayarak yetiştirdiği bir sürü sağlıklı bitki. Tebrik ederim. dört gözle takipteyim. :) |
5 Eklenti(ler)
1. fittonia 2. girabolu 3. güz zeytini 4. hünnap 5. kan portakal:p
|
evet çiçeklerime yenilerini ekledim :D
Dokmates türünü bilmediğim çiçek patlıcan biber şimdilik bu kadar :D bu arada yetişkin etoburu nerden sipariş ettiğini söyler misin tropik ? |
5 Eklenti(ler)
1. kırmızı guava 2. kırmızı pitaya 3. kumquat fortunella 4. lemonade berry 5. maruçya
|
snowman 77 'den arkadaşlar sizi sıkmadıysam birazcık daha var. :D
|
5 Eklenti(ler)
1. maymun çıkmaz 2. natal eriği 3. nolina receurvata 4. noni 5. paulownia
|
3 Eklenti(ler)
1. sarı guava 2. pepino 3. plumeria
|
3 Eklenti(ler)
1. spatula çiçeği 2. yabani iğde 2 tane var 3.yucca
|
5 Eklenti(ler)
1. forshythia(altın çanak) 2. areca palm 3. aeschinanthus 4. aechmea 5. cycas revoluta
|
5 Eklenti(ler)
1. gingko biloba 2. draceana warneckii 3. granadilla 4. duranda erecta 5. küçük cranberry
|
5 Eklenti(ler)
1. draceana draco 2. jackfruit 3. goji berry 4. ismini bilmediğim bir çiçeğim 5. karayemiş
|
yetişkin etoburu nerden sipariş ettiğini söyler misin tropik ?
|
snowman77 dedim ya, ben ilkbaharda alacağım vazgeçtim çünkü vft kış uykusuna yatacak. :( Bence sende İlkbaharda al. :)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:53. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025